Haberler

AK Parti ile Soma'da 3. Dönem

Yerel seçim sonuçlarında Manisa'nın Soma ilçesinde sürpriz sonuç çıkmadı.

Yerel seçim sonuçlarında Manisa'nın Soma ilçesinde sürpriz sonuç çıkmadı. Beklendiği gibi Ak Parti Soma'da 3. döneminde de seçimi kazandı. Oylarını büyük oranda artıran MHP ikinci parti olurken CHP üçüncü parti durumuna düştü. Büyükşehirde ise seçmenlerin büyük çoğunluğunun MHP'ye oy verdiği ortaya çıktı.

Ak Parti Soma'da yüzde 50'ye yakın bir oy oranı ile kazandı. Bu seçimler için bir hayli iddialı çalışan ve 'Seçimi biz kazanacağız' diyen partilerden MHP yüzde 30'la ikinci parti olurken CHP yüzde 21'lerde kaldı. Sonuçların ilk belli olduğu dakikalarda Ak Parti Soma İlçe Teşkilatı önünde hareketlenme başladı. Kadınlı, erkekli coşkulu bir kalabalık Başkan Hasan Ergene'ye tezahüratlar yaparak, seçim zaferini kutladı. Gökyüzünün havai fişeklerle süslendiği gecede önce İlçe Başkanı M. Ali Özkan, daha sonra da Belediye Başkanı Hasan Ergene birer konuşma yaptılar.

ÖZKAN, "HİZMETLERE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM"

Mehmet Ali Özkan, "Bize bu mutluluğu bahşettiği için her şeyden önce rabbimize hamd ediyoruz. Oldukça zorlu bir seçim süreci geçirdik. Bu zorlu süreçte ev ev kapı kapı dolaşarak doğruyu anlattık. Halkımızda 3. dönemde teveccühünü yine bizden yana kullandı. Bundan önce olduğu bizim bundan sonrada hem yerelde hem genelde belediye başkanımızla el ele vererek hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz." dedi.

ERGENE, "OY VERENE DE VERMEYENE DE HİZMET"

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ise "Bugün Soma tarihinde elde edilemeyen bir başarıya imza attınız. Çok şükür Soma'nın değerli insanlarına hizmet etmek bir kez daha bize nasip oldu. Yükümüz bir kat daha arttı. Kendimizi sizlere karşı daha büyük bir sorumluluk altında hissediyoruz. Zor ve yorucu bir seçim maratonunu hep beraber geçirdik. Hamdolsun başarı bize nasip oldu. Halkımızın teveccühü ve güveni bize nasip oldu. Bu bizim için en büyük bahtiyarlıktır. Bu zorlu mücadelede her zaman yanımda yer alan başta Ak Parti İlçe Başkanımız olmak üzere bütün teşkilatıma, belde belediye başkanlarına, dava arkadaşlarıma ve halkımıza şükranlarımı sunuyorum.

MİLLET TERCİHİNİ YAPTI

Her türlü kahpeliklere, arkadan vurmalara, çamur atmalara rağmen milletin tercihini yaptığını kaydeden Başkan Ergene, "Türk Milleti tercihini yapmıştır. Milletin özgür iradesi sandıkta tecelli etmiştir. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Yeni Türkiye yolunda durmamak üzere gene yolumuza devam edeceğiz. Millete hizmet yolunda el ele gönül gönüle hizmete devam edeceğiz. Bize oy verse de vermese de hepsi kardeşimizdir. Ak Parti hizmet ederken ayrımcılık yapmadı bundan sonrada yapmayacak bize oy verse de vermese de en güzel hizmetleri sunmaya devam edecek" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Ergene Ak Parti Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title