Haberler

AK Parti İlçe Teşkilatından Özgüven'e Ziyaret

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetimi, Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret etti.

Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetimi, Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i ziyaret etti.

Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun önderliğinde Başkan Özgüven'e ziyarette bulunan AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı, Ereğli'ye yapılan yatırımlar ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan çalışmalar hakkında Başkan Özgüven'den bilgi aldı.

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Başkan Özgüven'in yaklaşık 2 yıldır yürüttüğü belediye başkanlığı sürecinde Ereğli'yi şantiye haline getirdiğini ve kalıcı hizmetlere imza attığını belirterek, "İlçe Teşkilatı olarak yapılan çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Önümüzdeki süreçte bu çalışmaların artarak devam edeceğine inanıyor size ve ekibinize kolaylıklar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özgüven ise, 30 Mart 2014 sonrası devraldıkları belediyede öncelikle mali disiplin konusunu ele aldıklarını söyledi. Borç yükünün ağır olduğu belediyede yeni kaynaklarla bu borçların yapılandırıldığını ve 23 milyon TL'lik bir borcun kapatıldığını kaydeden Özgüven, "Mali disiplinde sağladığımız istikrar ile arsa satın alan bir Belediye konumuna geldik. Öz kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanarak şehrin ihtiyaçlarına yönelik yatırımlar yaptık ve Belediye tarihinde bütçemiz ilk defa fazlalık verdi. İlçe Başkanımızın da dediği gibi Ereğli'yi şantiyeye çevirdik. Büyükşehir ile birlikte şehrin en merkezi yerinden en uzağına kadar kanalizasyon, içme su hattı gibi altyapı çalışmalarını hem yeniledik hem de süratli bir şekilde yenilemeye devam ediyoruz. Biz günü değil geleceği düşünerek yatırım yapıyoruz. Yoksa bizde göz boyayıcı çalışmaları yapar, sorunların üzerini kamufle ederdik. Ama bunu yapmıyoruz çünkü biz bu memleketin evlatları olarak sizlerin de destekleri ile Ereğli'de yıllardır biriken sorunlara köklü çözümler üreterek neşter vuruyoruz. Sosyal Belediyecilik noktasında ilklere imza atıyoruz. AK Belediyeciliğin önceliği olan insan odaklı çalışmalarımızı hemşerilerimize dokunarak ortaya koyuyoruz" diye konuştu.

2016 ve 2017 yılının yatırımların zirveye çıkacağı bir yıl olacağını söyleyen Özgüven, "Belediyemiz, İlçe Teşkilatımız, Büyükşehir Belediyemiz ve Hükümetimizle Ereğli'miz geleceğini yeniden inşa edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Özgüven, yapılacak çalışmalar hakkında konuklarına detaylı bilgiler verdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Ereğli Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title