Haberler

AK Parti İlçe Teşkilatından Erdoğan'a Destek

AK Parti Kumluca İlçe Teşkilatı tarafından cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla banka hesabına para yatırıldı.

AK Parti Kumluca İlçe Teşkilatı tarafından cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla açılan banka hesap numarasına para yatırıldı.

AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer ve Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya öncülüğünde, Erdoğan için  başlatılan kampanyaya partililer de destek verdi.

Belediye Başkanı Çetinkaya, yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanı seçiminin Türkiye tarihinde bir ilk olacağını ve halkın ilk defa cumhurbaşkanını seçeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi "Tayyip Erdoğan varsa ben de varım" sloganıyla başlatılan kampanyaya katkıda bulunmak istediklerini ifade eden Çetinkaya, şöyle konuştu:

"(Ben de varım ve kendi cumhurbaşkanımı seçiyorum) diyen herkesi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Bu seçim ülkemizde bir ilk ve ülkemizin demokratikleşmesi adına çok önemli. Sayın başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız sadece Türkiye için değil, öncelikle Ortadoğu ve İslam alemi için büyük bir umut. İnşallah bizler de bu umudu, 10 Ağustos'ta gerçekleştireceğiz."

AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer de AK Parti iktidarıyla Türkiye'nin dünyada ekonomik ve siyasi olarak büyük bir değişim yaşadığını, bu değişimde en büyük payın cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğunu söyledi.

Yaptıkları bağışla 10 Ağustos'ta yapılacak seçim öncesi tarafları belli etmek istediklerini kaydeden Yavuzer, "Gün birlik olma, dayanışma günüdür" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Kumluca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title