Haberler

AK Parti İlçe Danışma Meclis Toplantıları Yapıldı

AK Parti Laçin ve Osmancık ilçe danışma meclisi toplantıları gerçekleştirildi.

Ak Parti Laçin ve Osmancık ilçe danışma meclisi toplantıları gerçekleştirildi.

Parti çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıya AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, AK Parti Laçin İlçe Başkanı Mustafa Otluseki, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti'de siyaset yapmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, "AK Parti'de siyaset yapmak herkese nasip olacak bir iş değildir. Kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde AK kadrolar Türkiye'yi değiştirdi, dönüştürdü" dedi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları da veren Bekiroğlu, "Bizler bu vatanı, bu toprakları yurt edindik. Bu topraklarda bin yıldır kardeş ve barış içerisinde yaşıyoruz. İçimizi karıştırmaya ve fitne sokmaya çalışanlar var. Tarih boyunca böyle yaptılar. Ama bizler bir ve beraber olduğumuz müddetçe, geçmişte olduğu gibi bugünde bir şey yapamayacaklar. Karşılarında güçlü bir Türkiye var. Güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti'ni kimse sınayamaz. Bu millet birdir, beraberdir, ay yıldızlı bayrağın altında kardeştir" dedi.

Türkiye'nin bir yandan terörle mücadele ederken bir yandan da ekonomisini kalkındırmaya çalıştığını dile getiren Bekiroğlu, bu iki mücadeleyi birlikte yürütmenin kolay olmadığını belirtti.

Türkiye'nin ne zaman güçlenmeye kalksa, 7 düvel karşısına dikildiğini dile getiren Bekiroğlu, bir asır önce oynanan oyunların bugünde oynandığına dikkat çekti.

Bir kısım çevrelerin son zamanlarda 'yönetilemeyen bir Türkiye' algısı oluşturmak istediğine dikkat çeken Bekiroğlu, "1 Kasım seçimlerinden sonra ortaya çıkan siyasal sonuç, AK Parti'siz ve Erdoğan'sız bir Türkiye özleminin gerçekçi olmadığını bir kez daha ortaya koydu. O çevreler sandıktan arzuladıkları sonucu almalarının mümkün olmadığını gördüler. Bu durum yeni arayışların devreye girmesine neden oldu. Ne yaparlarsa yapsınlar misliyle cevabını alacaklar" diye konuştu.

İDEOLOJİ VE İSTİSMAR DEĞİL HİZMET SİYASETİ YAPIYORUZ

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da, ideoloji ve istismar siyaseti değil hizmet siyaseti yaptıklarını, Yeni Türkiye'nin inşası yolunda adım adım ilerlediklerini söyledi.

Milletten aldıkları güçle belirledikleri hedeflere ulaşmak için tüm çalışmaları özveri ve samimiyetle yürüttüklerini dile getiren Uslu, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle hareket ediyoruz. Laf üstüne laf koyma değil taş üstüne taş koyma zamanıdır. Şehrimizi hep birlikte daha ileriye götürmek için birlikte güzel çalışmalar yapacağız" ifadelerini kullandı.

Terör olaylarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Uslu, "Ramazan ayında, oruçlu insanları bombayla katledecek kadar gözü dönmüş bir terör örgütünün, herhangi bir kutsalı, herhangi bir davası olamaz. Terörle mücadele ve yürütülen operasyonlar huzur ve sükün sağlanmadıkça durmayacak Hain ve alçakca ülkemizin huzurunu bozmaya çalışanlara cezası er geç verilecektir. Türkiye'yi üzerinde operasyon yapabilecekleri bir ülke sananların, yanılıyorlar. Yapılamayacağını Çanakkale'de, Kutü'l Amare'de, Dumlupınar'da gördü. Dışarıdaki güçler, hep birlikte, Türkiye'yi mecalsizleştirmeye çalışıyor. Böyle bir aşamada bize düşen, birbirimizle kenetlenmek, arada sıkıntılar varsa, bunları biraz geri plana koyup, dostluk, muhabbet ve kardeşliğimizi artırmaktır. Onlar bizi bölmek istiyor, biz de inadına bir olmak, diri olmak zorundayız" dedi.

Türkiye'nin üç temel sorununun bulunduğunu anlatan Uslu, "Toplumun ayağına, gelişmesine, kalkınmasına sekte vuran mevcut anayasadan kurtularak yeni bir anayasaya kavuşmalı. Mevcut sistemin daha işlevsel ve hesap verilebilir hale gelmesi içinde başkanlık sistemi önemlidir. Son olarak meclis iç tüzüğünün gelişmesi revize edilmesi gerekir" şeklinde konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salim Uslu Osmancık AK Parti Çorum Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title