Haberler

AK Parti İlçe Başkanları Tanıtım Toplantısı Yapıldı

AK Parti Genel Merkezi tarafından atamaları yapılan ilçe başkanlarının tanıtım toplantısı yapıldı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından atamaları yapılan ilçe başkanlarının tanıtım toplantısı yapıldı.

AK Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Van milletvekilleri Fatih Çiftçi, Burhan Yenigün, Mustafa Bilici, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, atanan ilçe başkanlarının hayırlara vesile olmasını dileyerek, birlik beraberliğin önemine değindi. Başkan Soğanda, "2 yıllık iktidarda AK Partimiz büyük hizmetlere imza atmıştır. Bu hizmetleri gerçekleştirirken birçok hemşehrimiz AK Parti'de görev alarak, gönül vererek iktidarımızın bu hizmetlerinde bir pay vermişlerdir. 30 Mart seçiminden sonra bir yapılanma sürecine gidildi. Van ilimizde de öngörüldüğü üzere 11 ilçe ve il başkanlığımızın istifası alındı. Bu bir bayrak yarışıdır. Yeniden bir il ve ilçe başkanları ataması gerekliydi. Bu süreçte Sayın Başbakanımız İl Başkanlığını görevini bana teslim etmiştir. Bugün de görevden alınan 11 ilçemizin yeniden ataması olmuştur. Bu atamalarımızın AK Parti camiasına hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Daha sonra isimlerin okunmasıyla tanıtılan ilçe başkanları, İpekyolu ilçe başkanlığına Rasim Aslan, Muradiye ilçe başkanlığına İbrahim Vanlı, Saray ilçe başkanlığına M. Şeref Çevik, Çatak ilçe başkanlığına Tahsin Babur, Erciş ilçe başkanlığına Adnan Aydın, Edremit ilçe başkanlığına Halis Bayramoğlu, Başkale ilçe başkanlığına İsmet Mihirci, Gürpınar ilçe başkanlığına Halit Toktaş getirilirken, mevcut başkanlar Bahçesaray'da Cumali Sabırlı, Çaldıran'da Fevzi Akbalık, Özalp'da ise M. Şirin Ataç olarak belirlendi.

Atanan ilçe başkanlarının da birer selamlama konuşmasının ardından toplantı sona erdi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhan Yenigün Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title