Haberler

AK Parti İlçe Başkanı Kayaalp'den 3 Müjdeli Haber

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp’den 3 ayrı müjde geldi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp'den 3 ayrı müjde geldi.

Hakan Kayalp İHA Muhabirine yaptığı açıklamada, uzun süredir üzerinde durduğu 3 konuda ilgili bakanlıklardan müjdeli haberler çıktığını kaydetti.

Bu kapsamda; Hüsnü Uğural Stadyumu'nun hemen yanında bulunan eski Sakarya İlköğretim Okulu'nun tek katlı ve 5 derslikli binasının yıkılarak, yerine 24 derslikli yepyeni bir okulun yapılabilmesine ait sundukları projenin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylandığını belirten Kayaalp, böylelikle ilçedeki eğitim ve öğretim veren okullarda büyük bir rahatlama olacağını savundu.

DENİZCİLİK OKULUNA İSKELE

Lale Adası'nda bulunan Kenan Pakmaya Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi okul idaresinin uzun zamandır talebi olan okulun batı bölgesinde bir iskele yapımı için başkentte yaptıkları temas ve ısrarlarının da olumlu sonuç verdiğinin altını çizen AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, Okul Müdürü Hüseyin Aday'ın öncülüğünde hazırlanan projenin de onaylandığını söyledi.

AYVALIK'A 2 YENİ KAPALI SPOR SALONU DAHA

Ayvalıkta Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kapalı Spor Salonunun halen daha mahkemelik olduğunu hatırlatan Kayaalp, ancak Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileriyle yaptıkları görüşmelerin ardından ilçeye Aliçetinkaya Mahallesi ile Altınova'ya tam donanımlı birer Kapalı Spor Salonu yapılması yönünde anlaşma sağladıklarını anlatarak, Aliçetinkaya ve Altınova Mahallerine inşa edilecek kapalı spor salonlarıyla ilçedeki daha fazla gencin sportif etkinliklere katılmasının sağlanacağını ve sporun birleştirici yönüyle de gençlerin başta uyuşturucu olmak üzere kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasını amaçladıklarını kaydetti.

YENİ MÜJDELER YOLDA

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, amaçlarının dünyanın ve Türkiye'nin en önemli turizm kenti olan Ayvalık'ı her yönden hak ettiği noktaya taşımak olduğunu vurguladı.

İlçenin yıllardır iktidar partilerinin yatırımlarından hak ettiği payları alamamasının kabul edilemez olduğunu belirten Kayaalp, Bütünşehir Yasası kapsamında geçtiğimiz 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Balıkesir merkez ve 20 ilçesinin AK Parti Hükümeti'nin hizmet anlayışıyla bir kez daha buluştuğunu hatırlatarak, "Bu kapsamda bir yandan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Edip Uğur'un öncülüğünde belediye hizmetlerinin ilçeye getirilmesini sağlamaya çalışırken; bir yandan da Ayvalık'taki eksiklik ve yatırım yapılması gereken konuları Ankara'daki ilgili bakanlıklara taşıyarak, hükümetimizin yatırım kaynaklarını Ayvalık'a getirebilmenin yoğun mücadelesi içerisindeyiz. Bu çerçevede, Allah'ın izniyle önümüzdeki süreçte yepyeni projeler ilgili bakanlıklara sunulmuş durumdadır. Yakında Ayvalık için Ak Parti Hükümeti'nin yepyeni yatırımlarına ait müjdeleri de halkımıza verebilmek için geceli-gündüzlü hummalı çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Ak Parti Sakarya Ayvalık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title