Haberler

AK Parti İl Yönetiminden Çeşitli Ziyaretler

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gaziantep yönetimi, Oğuzeli ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gaziantep yönetimi, Oğuzeli ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Yapılan ziyaretlere AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül,

AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti il yönetimi katıldı.

AK Parti heyetinin Oğuzeli İlçe Belediye binasını ziyareti sırasında konuşan Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, geniş düşünülmüş ufku açık şekilde proje yaptıklarını belirterek, "Ben bu konuda Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu binanın ebediyen Oğuzeli halkına Gaziantep halkına çok güzel hizmetler edeceğini düşünüyorum. Artık Oğuzeli'nde her şey değişiyor. Binamız değişti, belediye başkanımız yeni bir vizyon getirdi. Ama buradaki çalışan kardeşlerimiz kravatı, takımı, temiz görüntüsüyle Oğuzeli halkına temiz hizmet etmesini hatırlattım. Onlar buna uyum göstermişler. Zaten Oğuzeli halkı her şeyin iyisine layık. Çünkü Oğuzeli halkı her zaman Adalet ve Kalkınma Partisi'ne inanmış bir halk, buradaki teşkilatımızla Hasan Akgül Başkanımız zamanında başlayan ve Mehmet Taşdemir ile devam eden ilçe teşkilatı ilçe Başkanımız da güzel hizmetler yapıyorlar. Teşkilat belediye başkanlığımız, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyeleri birlik beraberlik içerisinde. Niyet hayır olunca akıbet de hayır oluyor. Oğuzeli halkı bize inandı güvendi. Burada bulunan belediyenin yanındaki yan yolun dahi olmadığını ben çok iyi hatırlıyorum. Tüm Oğuzeliler de hatırlar. Burada yol yoktu.

Şimdi ise Oğuzeli'ne gidişli gelişli daha geniş yol oldu" dedi.

AK Parti heyetini makam odasında ağırlayan Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ziyaretin duyduğu memnuniyetini dile getirerek, "Birlikten kuvvet doğar. Özellikle AK Parti camiası olarak bakanımız, milletvekillerimiz, il başkanımız, ilçe başkanımızla yönetimle bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Ortak akılla hareket ediyoruz. Bu vesile ile ben gücümüzü buradan aldığımız kanaati taşıyorum" dedi.

Buradaki ziyaretini tamamlayan AK Parti heyeti daha sonra Abdulkadir Konukoğlu tarafından yaptırılan Firdevs Konukoğlu Camisi'nin resmi açılışını gerçekleştirdi. Cuma namazı sonrası konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, cami yapımında emeği geçen Konukoğlu ailesine teşekkür ederek, "Öncelikle bu caminin yapımında çok büyük katkıları olan dostumuz, arkadaşımız, değerli sanayici Abdulkadir Konukoğlu'na, Adil Konukoğlu'na, Zeki Konukoğlu'na ve bütün aile fertlerine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Oğuzeli'nin böyle güzel bir camiye ihtiyacı vardı. Bu caminin altında hanımlara ve kızlara yönelik Kur'an kursu da var. Büyük bir ihtiyacı Oğuzeli'nde giderdiler. Yani bu tür yapılara para veren, emek veren insanların öteki dünyada cennetin kapısını açacağına inanıyorum. Bu gün burada yüzlerce insan Cuma namazı kıldı. Gerçekten de fevkalade güzel bir mekan olmuş. Oğuzeli'mize yakışır bir mekan olmuş. Burada Konukoğlu ailesinin dışında da belediye başkanımızın, değerli kaymakamımızın ve Oğuzeli'nin ileri gelen insanlarının da özellikle arsa temini ve arsa temininin dışında da gerekli imar değişikliklerinin yapılmasında meclis üyelerimizin de çok büyük katkıları var. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Elbette camii yapmak önemlidir. İnsanlar nerede olsa namazlarını kılabilirler. Fakat önemli olan bunların işlevini görmesi, gerek altındaki Kur'an kursunun gerekse de bunun içerisinde namaz kılacak, özellikle gençlerimizin sayısının arttırılması bizim için çok önemli" diye koştu.

Caminin ibadete açılmasının ardından heyet vatandaşlarla birlikte Cuma namazı kıldı. Namazın ardından AK Partili heyet camide incelemelerde bulundu.

Heyet son olarak AK Parti Oğuzeli İlçe Başkanı Mehmet Taşdemir'in amcası oğlunun ve Şahinbey Meclis üyesi Hayri Turan annesinin taziyesini ziyaret etti.

AK Parti İl Yönetimi, Gaziantep İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne atanan Ömer Özcan'ı makamında ziyaret etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adil Konukoğlu Gaziantep Ak Parti Oğuzeli Yerel Haberler

title