Haberler

AK Parti İl Yönetiminden Başkan Karakullukçu'ya Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu ziyaret etti.

İl Başkanı Uncuoğlu yaptığı açıklamada, "Muhalefetin ve çeşitli odakların ülkemiz üzerinde kurguladığı çeşitli oyunlar yüzünden, adeta Genel Seçim ve hükümetimize güven oylamasına dönüşen yerel seçimlerde, Sayın Bakanımız Ayşenur İslam'ın ve Sayın milletvekillerimizin desteği ile gerek AK Parti İl Teşkilatı, gerek İlçe Teşkilatlarımızın başarılı çalışmaları sonucu seçimlerden alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Sakarya, Başbakanına, Hükümetine, Demokrasiye, İstikrara, Güvene ve Belediye Başkanlarına sahip çıktı. AK Parti ailesi olarak, 17 Belediye Başkanlığının tümünü kazandık. Bu başarı hepimizin. Seçimlerde aldığı yüzde 65.5'lik oy oranıyla Arifiye ve İsmail Başkanımız Sakarya'mızın şampiyonu oldu. Kendisinin şahsında, AK Parti İlçe Başkanımız Ethem Çınar'ı, ilçe Yönetim Kurulu üyelerimizi, Kadın Kollarımızı ve Gençlik Kollarımızı can-ı gönülden tebrik ediyor, yeni dönemde de başarıların devamını diliyorum" dedi.

Başkan İsmail Karakullukçu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz AK Parti ailesinin üyesi olarak, vatandaşımıza hizmet üretmenin, bulunduğumuz kentimizi, insanımızın her türlü ihtiyacına cevap veren, çağdaş olanakların tümünün vatandaşın hizmetine sunulduğu bir yer yapmak için çalışıyoruz. AK Parti Belediyeciliğinin sırrı burada. Bizim sistemimizde, bürokrasi yok. Kolaylık var, pratiklik var. İnsan odaklı hizmet anlayışı ve güler yüzlü hizmet var. Vatandaşımız, her şeyin en iyisini hak ediyor. Belediye Başkanlığı bir bayrak yarışı. Bizde, bizden önceki arkadaşlarımızdan aldığımız bayrağı ileri götürme gayreti içindeyiz. Bu çalışmalarımız vatandaşımız tarafından da takdir edildi. Beş yıllık bir dönem daha bu görev bize layık görüldü. Yeri gelmişken, gerek aday adaylığım sürecinde, gerek adaylığım ve seçim sürecinde bizden desteğini esirgemeyen, Başta Sayın Bakanımız Ayşenur İslam olmak üzere, Sayın Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na, Size ve sizin şahsınızda tüm İl teşkilatımıza, AK Parti MKYK Üyesi Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek'e, ve tüm değerli gönül dostlarıma çok çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. İnşallah yeni dönemde de yine sizlerle el ele vererek çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Karakullukçu Ak Parti Sakarya Arifiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title