Haberler

AK Parti İl Yönetimi ve Milletvekilleri Oğuzeli'de İncelemelerde Bulundu

AK Parti Gaziantep milletvekilleri, AK Parti İl ve Oğuzeli İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Oğuzeli ilçesinde incelemelerde bulundu.

AK Parti Gaziantep milletvekilleri, AK Parti İl ve Oğuzeli İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Oğuzeli ilçesinde incelemelerde bulundu.

İlçe gezisine Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak, Ali Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer AK Parti il yönetimi ve Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Taşdemir, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Oğuzeli Belediye Meclis üyeleri katıldı. Geziye ilk olarak Oğuzeli ilçesinin ilk sosyal tesisinden başlanarak, Oğuzeli Engelsiz Yaşam Merkezi, Oğuzeli hayırsever iş adamının yaptırmış olduğu cami, yeni Makine İkmal Müdürlüğü, Oğuzeli Meslek Yüksekokulu, yeni belediye hizmet binası ve nikah salonunun gezilmesi ile devam edildi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, bölgede yapılan hizmetlerin iyi olduğunu ifade ederek, "Yapılan hizmetlerin çoğu Oğuzeli ilçemizin yeni taşındığı hizmetler modern bir belediye hizmet binası, engelsiz yaşam merkezi, modern yollar kaldırım çalışması nikah salonu çok güzel olmuş" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı ise, "Bugün özelikle Oğuzeli ilçemizin gezi ve inceleme çalışması için buradayız ve gezip gördükten sonra Oğuzeli ilçesinde çok büyük değişim olduğunu gördük. Oğuzeli ilçesinin cadde ve sokaklarını gezme şansımız oldu. Gerek çevre düzenleme, gerekse kilit taşı çalışması, şehrin giriş ve çıkışların sonuna kadar büyük bir gelişim ve değişim yaşandığını gördük. Oğuzeli'nde daha güzel hizmetler yapması için biz Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ve Ankara ayağında gerekli girişimleri yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bak da, ilçeye her alanda yapılan hizmetlerin yerinde yapıldığını ve başarılı olduğunu söyledi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ise, bölgede birlik ve beraberlik sayesinde başarılı hizmetlerin yapıldığını ifade etti. AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, bölgeyi zaman zaman ziyaret ettiğini ancak her geçen gün bölgenin gelişerek büyüdüğünü söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ak Parti Oğuzeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title