Haberler

AK Parti İl Teşkilatı'nda Kongre Süreci

İlk kongre 6 Kasım'da Demre'de yapılacak.

AK Parti il ve ilçe teşkilatlarında kongre sürecinin 6 Kasım'da Demre'den başlayacağı bildirildi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, parti binasında yaptığı toplantıda, kongre süreci hakkında bilgi verdi. Yerel ve cumhurbaşkanı seçimlerinde Antalya'nın başarılı bir grafik çizdiğini söyleyen Köse, parti genel merkezindeki olağanüstü kongrenin ardından, il ve ilçe teşkilatlarında da kongre sürecinin başladığını belirtti.

215 bin üyeye ulaştıkları Antalya'da başarılı bir kongre süreci geçirmeyi hedeflediklerini dile getiren Köse, kongrelerden önce 15 ve 16 Ekim'de mahallelerde delege seçimleri yapılacağını, partiye emek vermiş insanların delege olarak seçileceğini kaydetti.

Kongre sürecinin 6 Kasım'da Demre'den başlayacağını anlatan Köse, 7 Kasım'da Alanya'da, 8 Kasım'da Elmalı ile Korkuteli'nde, 9 Kasım'da Finike ve Kaş ilçelerinde, 14 Kasım'da Kumluca'da, 15 Kasım'da Akseki ile Gündoğmuş'ta, 16 Kasım'da Kepez ile Konyaaltı'nda ilçe yönetimlerinin belirleneceğini söyledi.

22 Kasım'da Manavgat'ta, 25 Kasım'da Gazipaşa'da, 28 Kasım'da İbradı'da, 29 Kasım'da Aksu ile Serik'te, 13 Aralık'ta Döşemealtı ile Muratpaşa'da kongrelerin yapılacağını belirten Köse, ilçe teşkilatlarındaki kongre sürecini 14 Aralık'ta Kemer'de gerçekleştirecekleri kongre ile tamamlayacaklarını bildirdi.

Mustafa Köse, il başkanlığında ise henüz kongre tarihinin netlik kazanmadığını kaydetti.

Gelecek yıl yapılacak genel seçimlere iyi şekilde hazırlanmak istediklerini dile getiren Köse, yeni teşkilatlarla yeni Türkiye yolunda güçlü adımlarla ilerleyeceklerine işaret etti.

AK Parti'nin 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmayı, 2023, 2053, 2071 Türkiyesine istikrar, huzur, gelişme ve selametle ulaşmayı hedeflediğini anlatan Köse, "Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimiz, 5. olağan kongresinden elde edeceği güç, birlik, beraberlik anlayışı ve kongrelerden çıkaracağı enerji ile milli iradeyi hakim kılmaya devam edecektir" dedi.

"Hiç kimse bu eylemleri haklı çıkarmaya çalışmasın"

Türkiye'nin bulunduğu coğrafya açısından zor günler geçirdiğini ancak bölgede en istikrarlı ülke konumunda olduğunu vurgulayan Köse, Kobani üzerinden ülke içinde karışıklık çıkarılmaya çalışıldığını fakat milletin iradesiyle bunlara izin verilmeyeceğini kaydetti.

Şiddet içerikli eylemlere tepki gösteren Mustafa Köse, şunları söyledi:

"Buradaki gelişmeler tamamen dış kaynaklı, Türkiye'yi içine almaya çalışan ablukanın bir neticesidir. IŞİD'e karşı mücadelemizi yapıyorken, mağdur insanlara yardım eli uzatan tek ülke bizken buradaki tepkileri anlayabilmek mümkün değil. Hiç kimse bu eylemleri haklı çıkarmaya çalışmasın."

Kobani konusunun çözüm süreciyle bir tutulmaması gerektiğine işaret eden Köse, yaşananların çözüm sürecini etkilemeyeceğini düşündüğünü kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Köse Ak Parti Demre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title