Haberler

AK Parti İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

AK Parti Konya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İl Başkanı Musa Arat Başkanlığında gerçekleştirildi.

AK Parti Konya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İl Başkanı Musa Arat Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.

İl Başkanlığı'nda yapılan toplantıya AK Parti Konya milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve İl Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı.

Konya ve ülke gündeminin konuşulduğu toplantıda, tamamlanan ve devam eden yatırımlar ile projeler, kentin sorunları, belediyeler ve teşkilat çalışmaları ele alındı.

Toplantıyı değerlendiren Arat, ayda bir kez yapılan toplantılarda Konya'nın sağlık, ulaşım, enerji ve eğitim alanındaki yatırımları, projeleri ile belediyelerin hizmetleri ve teşkilat çalışmalarını ele aldıklarını belirterek; "7 Haziran sonrasında ortaya yeni bir tablo çıktı. Ancak bizler, Konya'nın yatırımlarının takibi ve hayata geçmesi noktasında elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Teşkilatlar olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışmayı sürdürüyoruz. Bu manada gerekli tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Ülkemiz ve şehrimiz adına ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Tahir Akyürek Ak Parti Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title