Haberler

AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatından Kök Hücre Bağışı

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, kök hücre bağışında bulundu.

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, kök hücre bağışında bulundu.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk Kızılayı Malatya Kan Bağış Merkezini ziyaret eden Oğuzhan ve beraberindekiler, kök hücre bağışında bulundu.

Oğuzhan, burada yaptığı konuşmada, parti olarak her platformda Türk Kızılayının destekçisi olduklarını belirtti.

Türk Kızılayının çalışmalarını yakından bildiklerine ve birlikte çalışmaktan mutlu olduklarına değinen Oğuzhan, şunları kaydetti:

"Ramazanda da Türk Kızılayının çalışmalarına destek olmaya çalıştık. Türk Kızılayının bu dönemde yapmış oldu 400'den fazla aileye gıda yardımı ve diğer yardımları gördükten sonra AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı olarak buna sessiz kalamazdık. Bu bağlamda Yönetim Kurulu olarak desteklerimizi ve nice Azralara can olabilme umudumuz sebebiyle şu an burada kök hücre bağışında bulunuyoruz. İnşallah bir canın kurtulmasına da bizler aracı olur, mutlu oluruz."

Türk Kızılayı Şube Başkanı Umut Yalçın da AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatının gerek ilçelerde, gerekse il merkezinde bir çok faaliyetlerine canı gönülden destek olduğunu belirterek, "Bu gün de burada tüm yönetim kurulu üyelerini bir arada bağışçı olarak görmek bizi mutlu etti. Bir can olabilme umuduyla yapılan bu bağışları kabul etmekten onur duyar, Türk Kızılayı adına Başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Türk Kızılayı Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title