Haberler

AK Parti İl Gençlik Kolları, Çanakkale Zaferi Yürüyüşü Yaptı

Antalya'da, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından "Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı Yürüyüşü" düzenlendi.

Antalya'da, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından " Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı Yürüyüşü" düzenlendi.

AK Parti İl Teşkilatı tarafından tarafından yapılan açıklamaya göre, etkinliğe, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda mehter takımının gösterisi başlayıp Muratpaşa Cami'nde son bulunan yürüyüş esnasında, üzerinde Çanakkale Savaşı'nda şehit olan Antalyalı şehitlerin adı yazılı karanfiller dağıtıldı.

Etkinlikte konuşan AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, 18 Mart 1915 tarihinde "Çanakkale geçilmez" diye yazılan başarı ile ulus ve millet olma bilincinin tohumlarının atıldığını kaydetti. Sümer, "Şanlı tarihi boyunca bağımsızlığıyla insanlığa örnek olmuş ulusumuz, yüce önderinin rehberliğinde, aralanan bu kapıdan geçerek emperyalizme karşı bağımsız bir devlet kurmasını bilmiş ve bunu başarmıştır" dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş da vatanın birlik ve bütünlüğünü korumak için, gelecek nesillere cennet vatanı emanet bırakabilmek için, geri dönmeyi düşünmeyen şehitlere minnet duyduklarını bildirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Çanakkale Zaferi Rıza Sümer Ak Parti Antalya Politika Güncel Haberler

title