Haberler

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tevfik Kürtüncü Açıklaması

AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tevfik Kürtüncü, Bayırbucak Türkmenleri’ne yapılan saldırıları kınamak amacı ile basın açıklaması yaptı.

AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tevfik Kürtüncü, Bayırbucak Türkmenleri'ne yapılan saldırıları kınamak amacı ile basın açıklaması yaptı.

Cumhuriyet Meydanı Bürüngüz Cami önünde basın açıklaması yapan AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tevfik Kürtüncü, " Suriye'de yaşanan insanlık dışı hadiseler aralıksız olarak çocuk, kadın, yaşlı demeden devam etmektedir. Tarih boyunca dillerini, dinlerini ve kültürlerini kaybetmemek için mücadele veren Türkmen kardeşlerimiz de havadan, denizden ve karadan Rusya, İran ve Esad'a bağlı güçlerin başlattığı saldırılarla karşı karşıyadır. Bilinsin ki, iktidarımızın hiçbir döneminde yardım eli isteyenlere karşı sırtımızı dönmediğimiz gibi soydaşlarımızın da dünya mazlumlarının da sesi olmaya, Türkmen Dağı'nın imanlı ve yiğit mücahitlerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu millet yapılan ihanetleri asla unutmayacaktır. Bu söz konusu kurumlar, şehitlerimizden akan kanlarda ve analarımızdan akan gözyaşlarında boğulacaktır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bizler AK Parti Gençlik Kolları olarak biliyoruz ki savaşı değil barışı, kavgayı değil medeniyeti önde tutan bir milletiz. Bayırbucak Türkmenleri başta olmak üzere ümmetin mazlum ve evlatlarının yanındayız ve onlarla birlikte olmaya devam edeceğiz" dedi.

Açıklamanın ardından grup bir süre tekbir getirdikten sonra olaysız şekilde dağıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Tevfik Ak Parti Kayseri Suriye Yerel Haberler

title