Haberler

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ömer Ünal’ında katılımı ile İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ömer Ünal'ında katılımı ile İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Konya AK Parti Milletvekili Ünal, referandum çalışmalarının her alanda devam ettiğini söyledi.

Sokakta, evde mahalle toplantılarında referandum için neden 'evet' olması gerektiğini anlattıklarını ifade eden Ünal, "sadece evet düşündüğümüz, için çalışmalar yapmıyoruz. Toplumun her kademesine giderek neden evet denilmesini gerektiğini halka izah ediyoruz. Bu çalışmalar da 16 Nisan'a kadar devam edecek."dedi.

Kırşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda gerçekleşen Danışma Meclisi Toplantısına Teşkilat Başkan Yardımcısı Ünal ile birlikte Kırşehir Milletvekilleri Salih Çetinkaya, Mikail Araslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Başkanı Mustafa Kendirli ve çok sayıda partili katıldı.

Kırşehir Milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan'ında referandum çalışmalarını anlattığı toplantı Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin Belediye çalışmaları ve referandum hakkında yaptığı STK toplantıları hakkında bilgi vermesinin ardından son buldu.

(EÖ-AÖ-Y)

. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Ünal Kırşehir AK Parti Konya Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title