Haberler

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Tunceli İl Başkanlığı tarafından İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Ak Parti Tunceli İl Başkanlığı tarafından İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Ak Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, il binasında yapılan toplantının açılışında, ülke olarak zor zamanlardan geçildiğini belirterek, vatanı bölmek isteyenlere asla fırsat verilmeyeceğini söyledi.

Türkiye'nin çok kritik süreçlerden geçtiğini ifade eden Tek, "Bir yandan Suriye, Irak ve DAEŞ gibi dış sorunlarla mücadele ederken bir yandan da bölücü terör örgütü ve FETÖ gibi iç düşmanlarla mücadele ediyoruz. Ülkemizin geçtiği bu süreçten hiç şüphesiz ki Tunceli de etkilenmektedir. Bizler Ak Parti ailesi olarak sadece bizlere oy verenlerin değil, tüm Türkiye'nin sorunlarına çözüm ürettik, üretiyoruz ve üretmeye de devam edeceğiz." diye konuştu.

Tek, ildeki sorunların tespiti ve çözümü için çabaladıklarını, bunlar arasında konut sorununun çözümünün de yer aldığını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Çok şükür ilgili bakanlığımızla yapılan görüşmeler sonucunda 204 konut sözü almış bulunmaktayız. İnşallah en yakın zamanda TOKİ tarafından ihaleye çıkılıp inşasına başlanacaktır. Bir diğer sorunumuz da yatırımlardı. Hükümetimizin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerini kapsayan yatırım planlarını Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım açıkladı. İlimizin de içinde bulunduğu grupta konfeksiyon, yapı malzemesi, küçükbaş hayvancılık, arıcılık, meyvecilik üretimleri desteklenecektir."

FETÖ ile mücadele konusuna özel önem verdiklerini anlatan Tek, "Tunceli'de yeniden yapılanmalarına izin vermemek ve yeniden hain pusular kurmalarını önlemek için her daim dikkatli olmaya devam edeceğiz." dedi.

Toplantıya, AK Parti Mardin Milletvekili ve İl Koordinatörü Nihat Eri'nin de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Türkiye Tunceli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title