Haberler

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, "Son bir aydır yoğun gayret içerisinde Polis, Vazife ve Salahiyet Kanunu için çalışıyoruz. Muhalefet bu kanun için her türlü engellemeleri yaptı, her türlü kavgaları çıkarttı ama Allah'a şükürler olsun bu kanunu da çıkarttık" dedi.

Güvenç, partisinin, Mehmet Akif Kültür Merkezi'nde düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda, TBMM'deki yasama faaliyetlerini yerine getirmek için büyük çaba sarf ettiklerini, orada güçlü irade olmasa meclisin çalışmasının mümkün olmayacağını ifade etti.

Muhalefet partilerinin birlik olup meclisi çalıştırmamak için her türlü engeli çıkardığını dile getiren Güvenç, engellemelere rağmen ülkenin ihtiyacı olan kanunları çıkartmaya devam ettiklerini belirtti.

Ülkenin hayrına olan kanunların çıkarttıklarını ve çıkartmaya da devam edeceklerini aktaran Güvenç, şöyle devam etti:

"Son bir aydır yoğun gayret içerisinde Polis, Vazife ve Salahiyet Kanunu için çalışıyoruz. Muhalefet bu kanun için her türlü engellemeleri yaptı, her türlü kavgaları çıkarttı ama Allah'a şükürler olsun bu kanunu da çıkarttık. İki yıl Siirt koordinatörlüğü iki yılda Diyarbakır koordinatörlüğü yaptım. Diyarbakır koordinatörlüğü yaptığım dönemde kamu düzeninin sağlamamız istenmişti. Bizim amacımız vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Daha önce insanlar yüzlerini kapatıyor, sokaklarda molotof atıyor, vatandaşlarımız hayati tehlike yaşıyordu. Onlar suç kapsamına alındı, cezaları artırıldı. Hem de bu eylemi yapanlardan tazmin hakkı getirildi."

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan da Türkiye'nin, kan ve gözyaşı içerisinde olan İslam dünyasına ümit ışığı olabilmesi için 7 Haziran'da yapılacak seçimlerden zaferle çıkmaları gerektiğini söyledi.

Dünyadaki tüm mazlumların ve mağdurların ümit ışığı olmaya devam edebilmek, zalime "dur" diyebilmek, İsrail'e "van minüt" demeye devam edebilmek, Filistin'de, Myanmar ve Doğu Türkistan'ın umudu olmaya devam edebilmek için mutlaka bu seçimlerden büyük bir zaferle çıkılması gerektiğini vurgulayan Doğan, şöyle konuştu:

"Yeni Türkiye ve Büyük Türkiye idealimizi gerçekleştirebilmemiz için liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın genel başkanımız bilge adam Ahmet Davutoğlu'nun önümüze koyduğu 2023, 2053 ve 2071 Türkiye'sine ulaşabilmek için mutlaka 7 Haziran seçimlerinden büyük bir başarıyla çıkmamız lazım. Vatandaşın devlete karşı görevlerini değil, devletin vatandaşa karşı görev sorumluluklarını düzenleyen çağdaş bir anayasaya kavuşabilmemiz için, istikrarın sembolü olan Başkanlık sistemini Türkiye'de hakim kılabilmek için mutlaka 7 Haziran seçimlerinden AK kadroların büyük bir zaferle çıkması lazım."

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca kente ve ilçeye yapılan yatırımları sunumlar eşliğinde anlattı.

Toplantıya, Merkez Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçe belediye başkanları, AK Parti İlçe Başkanları ile partililer katıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Kahramanmaraş Sıtkı Güvenç Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title