Haberler

AK Parti İl Başkanlığında Görev Dağılımı Yapıldı

AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu'nda kongre sonrası görev dağılımı yapıldı.

AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu'nda kongre sonrası görev dağılımı yapıldı.

İl Başkanı Rıza Sümer, yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, kurulun, Antalya'nın sorunlarına hakim, birlik ve beraberliği sağlayacak, çalışkan, dürüst, fedakar kişilerden oluştuğunu ifade etti.

Teşkilat olarak yeni yönetim kurulu üyeleri ile yoğun bir seçim sürecine gireceklerini belirten Sümer, "AK Parti'nin çıtasını daha da yukarılara taşımak için gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

Sümer, partide tüm çalışmaların iktidar partisi olmanın verdiği sorumluluk anlayışı içinde yürütüldüğünü belirterek, şöyle konuştu:

"Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı teker teker kutluyorum. Birim görevlerinin dışında da her arkadaşımızı genel anlamda görevler bekliyor. 12 yıl boyunca ülkemizin gelişiminde dev adımlar atan ak kadroların başarılarına paralel olarak, Antalya'mızın sorumluluğu da bizlere aittir."

AK Parti İl Başkanlığı Yürütme Kurulunda görev dağılımı şöyle oldu:

"Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Mehmet Çetinkaya, Teşkilat Başkanı Abdullah Işıkhan, Seçim İşleri Başkanı İbrahim Ethem Taş, Tanıtım Medya Başkanı Eşref Ural, Dış İlişkiler Başkanı Yüksel Yücel, Sosyal İşler Başkanı Osman Dirican, Ekonomik İşler Başkanı Ayhan Ateş, Halkla İlişkiler Başkanı Ali Çetin, İdari ve Mali İşler Başkanı Zekeriya Tonoğlu, Ar-Ge Başkan Mesut Topçu, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Karasan, İl Sekreterliği Mustafa Atılgan." - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Rıza Sümer Ak Parti Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title