Haberler

AK Parti İl Başkanlığı'ndan Baro Başkanı Demirbilek'e Ziyaret

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın ve teşkilat üyeleri 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Niğde Barosu Başkanı Hüseyin Demirbilek'i ziyaret etti.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın ve teşkilat üyeleri 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Niğde Barosu Başkanı Hüseyin Demirbilek'i ziyaret etti.

Özdemir, ziyarette yaptığı konuşmada, avukatların hakların korunmasında ve savunmasında önemli bir görev üstlendiklerini, demokrasinin işlemesinde de sorumluluk yüklendiklerini ifade etti.

Bu sorumluluk bilinciyle, birliğin sağlanması, sorunların adil bir şekilde giderilmesi konusunda hizmet verdiklerini belirten Özdemir, " Ak Parti, hukukun koruyucusu ve işleyiş mekanizması olan yargı sisteminin gerek işleyiş sorunlarını, gerekse hizmet standartlarını ve fiziki ihtiyaçlarını iyileştirmek için önemli reformlar yapmıştır. Hukuk camiasında önemli bir yere sahip olan avukatlarımızın sorunları uluslararası hukuk standartlarına çekilerek halkın ihtiyaçlarına daha doğru cevap verir hale getirilmiştir." dedi.

Özdemir, avukatların 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutlayarak karanfil verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Demirbilek Mustafa Özdemir AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title