Haberler

AK Parti İl Başkanlığı Binasına Ateş Açıldı: 1 Yaralı

Güncelleme:

Beyoğlu Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına silahla ateş açıldı. Saldırıda bir özel güvenlik görevlisi hafif şekilde yaralandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına iki saldırgan tarafından ateş açıldı.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ YARALANDI

Beyoğlu Sütlüce'deki Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına silahla ateş açıldı. Bir araçtan açılan ateş sonucu bir özel güvenlik görevlisi hafif şekilde yaralandı.

1 SALDIRGAN YAKALANDI

Eşgali belirlenen iki saldırgandan eşgale uyan bir kişi yakalanırken kaçan diğer kişiyi arama çalışması devam ediyor.

OLAY YERİNE ÖZEL HAREKET TİMLERİ SEVK EDİLDİ

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi ve özel harekat timleri sevk edildi. Çevrede incelemeler devam ediyor.

ŞÜPHELİ PAKET ALARMI

Bu arada il binası yakınında ise şüpheli paket bulundu. Olay yerine bomba imha ekipleri sevk edilirken il binasının bulunduğu İmrahor Caddesi de trafiğe kapatıldı. Bomba imha ekipleri şüpheli paleti fünyeyle patlattı. Pakette bomba izine rastlanmadı. Polisin olay yerinde incelemeleri devam ediyor.

BAKAN VE İL BAŞKANI SALDIRIYI KINADI

Olaya ilişkin AB Bakanı Volkan Bozkır ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci açıklama yaptı. AB Bakanı Volkan Bozkır, "Gerçekten üzücü bir olay, menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Yaralı kardeşimize de acil şifalar diliyoruz. İnşallah tekerrür etmesin" diye konuştu.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de, "Menfur bir saldırı sonucu il başkanlığımıza bu akşam hiç istemediğimiz bir şekilde birlikteyiz. Tabiki saldırıyı kınıyoruz. Biraz sonrada inşallah Başbakanımız da burada olacaklar. Tabi biz Ak Parti İl Başkanlığı olarak bütün ekip burada şu anda kardeşimiz hastaneden taburcu edildi ona dua ediyoruz. Kolundan giren bir kurşun çıkartılmış oldu. Başka herhangi bir yaralının ve istemediğimiz olayın olmayışı bu akşamki sevincimiz" dedi.

"Terörle, eşkıyayla dağda mücadelemiz sürerken şehirde de mücadele en etkin bir şekilde sürecek" diyen Temurci şöyle konuştu: "İnşallah İstanbul'da ve bütün Türkiye'de bu ülkede siyaset yapanların hangi siyasi görüşe mensup olurlarla olsunlar demokrasi adına millet adına milletin sesi olan siyasi partilere yapılan bu tür saldırıları kınamalarını bekliyoruz. Özellikle Türkiye'nin normalleşmesi için buna ihtiyacımız var"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Volkan Bozkır İstanbul Ak Parti Beyoğlu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (78)

Jiyan:

Wah wah akpliler kendilerini vurmuş oy için.

47
26
yanıtYanıtla
TARIK:

ÇİYAN

yanıt0
yanıt2
TARIK:

HDP DE YAPMIŞ SEÇİME 3 GÜN KALA DİYARBAKIRDA

yanıt0
yanıt1
Mumia Abu Jamal:

Helal padşahim planarın tıkır-tıkır işliyor,birkac gün sonra türgevede (bilal yokken tabi) küçük bir müdahale ile erken seçime.%60 sizi bekliyor.Şaka padişahim şaka,senin dönemin biti artık.

45
24
yanıtYanıtla
mehmet:

dogru is yapanlarin donemi bitmez sen icini ferah tut abu ayriiiii

yanıt1
yanıt1
Türkiye Sevdalısı:

Geçmiş olsun AK Parti. Hainlere asla boyun eğmeyeceğiz. Pkk lılar bize saldırıyorsa doğru yoldayız demek ki.

31
22
yanıtYanıtla
nesrin can:

Evt ne de dogru yol bu kanli yodur

yanıt4
yanıt0
Sadbuttrue:

Yarin cikip dicekler ki pkk es zamanli saldirilar yapiyor dun mardinde polislerimise ve askeri karakolumuza saldrirken ardindan da teskilatimiza saldirmstr....Oy toplama oyunlari Allah belanzi versin sizin

39
5
yanıtYanıtla
AZEM:

Kendileri yapmıştır malum oy için herşeyi yapıyorlar. Şimdi de masum akp rolü.

28
15
yanıtYanıtla
ASKERE VUR EMRI VERILMELI:

Arkadaşlar bence Devlet Dogu Anadolu ve Güney dogu bölgesinde Gösterilerde Yüzünü Kapatana Molotof Atana direk Askeriye Vur Emri verilmeli Yoksa Terörle Mücadele edilemez Ne bu Hergün Şehit Haberleri Gelecene Şehit Analari Agliyacana böyle Çözüm yapılmali bak birdaha Yüzünü Kapatıp Molotof Atan K Karakol Basan Asker Polis Şehit birdaha olurmu Hepsi Kuzu olur Zaten en Son Sözü Asker Söyler

29
12
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title