Haberler

AK Parti İl Başkanlığı Binası Hizmete Açıldı

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı’nın yeni hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Ak Parti Kastamonu İl Başkanlığı'nın yeni hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Cemil İş Merkezi'nin 3'üncü katına taşınan AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı'nın açılış törenine Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan ile AK Parti eski Karabük Milletvekili ve İl Koordinatörü Cumhur Ünal, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Metin Çelik, Murat Demir, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

Yeni yerine taşınan AK Parti Kastamonu İl Başkanlığının açılış kurdelesini Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, İl Koordinatörü Cumhur Ünal, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Metin Çelik, Murat Demir, Başkan Tahsin Babaş, AK Parti İl Başkanı Halil Uluay ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı birlikte kestiler. Kesilen kurdelenin ardından İl Başkanı Halil Uluay, davetlilere binayı gezdirdi.

Görev geldikten sonra eski İl Başkanlığı binalarının fiziki şartlarının yetersizliğinden dolayı sürekli gündeme geldiğini belirten AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay, "Seçimlerle ilgili çalışmalarımız devam ettiğinden dolayı 1 Kasım'a kadar bina ile ilgili bir çalışma yapmadık. Halkımızın seçimlerde gösterdiği teveccühten sonra bina arayışlarımız başladı. Böyle bir yer nasip oldu. Şuan için burada daha önceden çalıştığımız alanın yaklaşık 4 katı büyüklüğünde bir alana sahibiz. Toplantı salonumuz daha güzel. Diğer birimlerimizde de bu şekilde olacak. Bu binanın hakkını verip Kastamonu'da AK Parti oylarını daha fazla yükseltmek için çalışacağız" dedi.

MART AYI İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan ile AK Parti eski Karabük Milletvekili ve İl Koordinatörü Cumhur Ünal nezaretinde Grand Moni'de AK Parti Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplanın açılışında bilgi veren Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, AK Parti'nin diğer partilerinden farklı olduğunu belirterek, "Bizde, seçim biter yarında tekrar seçim olacakmış gibi çalışmalarımız başlar. Sahaya iner, teşkilatlarımızı canlı ve zihinde tutarız. Bu kapsamda bizlerde, sahada çalışan teşkilatlarımızı ziyaret edip, istek ve taleplerini dinleriz, istişarelerde bulunuruz" diye konuştu.

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katılmak üzere Kastamonu'ya geldiğini hatırlatan Turan, "İl Danışma Meclisi toplantılarında format değişikliğine gittik. Bundan sonra aylık yapılacak İl Danışma Meclisi toplantıları daraltılmış bir şekilde basına kapalı yapılacak, üç ayda bir yapılan İl Danışma Meclisi toplantıları da geniş katılımla basına açık bir şekilde düzenlenecek. Aylık düzenlenecek toplantılarında belediye başkanlarımız, teşkilatlarımız konuşacak ve sorunlarını anlatacaklar. Ayrıca yürütülen çalışmalar, projeler, yatırımlar hakkında da istişarelerde bulunulacak. Genişletilmiş toplantımızda da yapılan çalışmalar, yatırımlar, projeler konusunda herke bilgilendirilecek" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin düzenlediği İl Danışma Meclisi toplantılarında sadece siyasetin ele alınmadığını aksine Kastamonu'ya yapılan yatırımların ve bu yatırımların son durumu hakkında da istişarelerde bulunulduğunu açıklayan Turan, şöyle konuştu: "Biz, Türkiye'deki diğer iller gibi Kastamonu'yu da önemsiyorum. Seçimlerde diğer partilere göre 3-0 yapmışız. Kastamonu halkı, AK Parti'ye yüzde 60'a yakın oy vermiş. Bu yüzden bu hizmetlerimiz bütün Kastamonu halkı için olacak. Herkes Kastamonu için çalışıyor, Kastamonu'nun daha da gelişmesi ve daha fazla yatırım alması için mücadele ediyor"

Önümüzdeki günlerde Kastamonu'nun 19 mahallesinde ayrı ayrı Danışma Meclisi toplantılarının düzenleneceğini açıklayan Turan, şunları kaydetti: "Bu toplantılarda özellikle Belediyenin çalışmaları ön planda olacak. Ayrıca halkımızın istek ve taleplerini dinleyeceğiz. Şikayetlerini alacağız. Bunların çözümü içinde gerekli çalışmaları AK Parti olarak yapmak için gayret göstereceğiz. Biz, 2016 yılında yapılacak seçimlere şuandan itibaren hazırız. Bizler, yarın seçim olacakmış gibi teşkilatlarımızı her daim seçimlere hazır tutuyoruz. Bu yüzden bu tür toplantılarımız her ay düzenli bir şekilde devam edecek" - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Turan Kastamonu AK Parti Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title