Haberler

AK Parti İl Başkanından Başkan Yiğit'e Ziyaret

AK Parti il başkanı Hikmet Keskin, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’i makamında ziyaret ettiler.

AK Parti il başkanı Hikmet Keskin, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'i makamında ziyaret ettiler. Yığılcayla ilgili ciddi

projeler konusunda fikir alışverişinde bulundular.

İl Başkanı Keskin; "Başkanımızın başarılı çalışmalarını her zaman zevkle izliyoruz ve destekliyoruz. Takıldığı her yerde 3 vekilimizle birlikte yanında olduk, olmayada devam edeceğiz. Yığılca'nın her tarafı şantiye havasında. İlçenin çehresi değişiyor. Bu da bizi mutlu ediyor"dedi.

Düzce ile Yığılca'nın hiçbir farkının olmadığını; etle tırnak olduğunu söyleyen Keskin "Yiğit'in Yedigöller Projesi ve Turizm Vadisi Projelerinin her zaman destekçisi olacağız" diye konuştu.

Başkan Muzaffer Yiğit'de "İl başkanımız seçildiği günden bu yana sadece belediye başkanları nezdinde değil her alandaki örnek çalışmaları ile takdir topladı. Çünkü Düzce'nin kazanımları arttı. Haliyle Yığılca olarak bizim de arttı. Çıtayı her alanda yükseltti. Düzce'mize moral geldi. Yığılca'mıza ve belediyemize ziyareti her anlamda çok önemli" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yiğit AK Parti Yığılca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title