Haberler

AK Parti İl Başkanı Yıldırım'dan Uşak'a Dev Sağlık Yatırımları Müjdesi

14 Mart Tıp Bayramı’yla ilgili bir mesaj veren AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, sağlıktaki iyileşmede doktorların büyük payı olduğunu ifade etti.

14 Mart Tıp Bayramı'yla ilgili bir mesaj veren AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, sağlıktaki iyileşmede doktorların büyük payı olduğunu ifade etti.

Basri Yıldırım, 2015 yılı içinde yeni İl Sağlık ve Halk Sağlığı, 112 Acil İstasyonu binaları ve 300 yataklı hastanenin tamamlanacağını da müjdeledi. AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, kentte sağlık hizmetlerinde daha önceki dönemlere oranla artış gözlendiğini ifade etti. Hekim, sağlık ocağı ve personel sayısında artış olduğunu belirten Basri Yıldırım, fiziki mekan ve nitelik bazında iyileşmelerin olduğunu söyledi. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Basri Yıldırım, "Gerek ilimizde ve gerekse ülke bazında canla başla çalışan hekimlerimiz, hastalara en iyi hizmeti veriyor. İlimizin hasta memnuniyetinde ilk sıralarda yer alması, sağlıkta geldiğimiz noktayı gözler önüne seriyor" dedi.

SAĞLIKTA ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILDI

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir açıklama yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, kentteki sağlık hizmetlerinin ilerlemesinde doktorların ve sağlık çalışanlarının büyük emeği bulunduğunu kaydetti. Şeker Fabrikası'nın bulunduğu bölgeye yapılan Devlet Hastanesi'nin özel sağlık hizmeti veren kurumlarla eşdeğer olduğunu dile getiren Basri Yıldırım, "AK Parti'nin en önem verdiği konuların başında sağlık geliyor. Sağlıkta çok ciddi reformlar hayata geçirildi ve halka dönük çalışmalarda hekimlerimizin büyük destekleri oldu. İlimizde yakın dönemde hizmete başlayan yeni hastanemiz, hekim kadrosu, sağlık çalışanları, donanım ve ekipmanıyla özel hastaneleri aratmıyor. 400 yatak kapasiteli hastanemizin yanı başına, önümüzdeki günlerde ağız ve diş sağlığı birimi de oluşturulacak. İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürlüklerinin binası, yeni 112 Acil Servis istasyonu ve 300 yataklı lüks bir devlet hastanesi için çalışmalar devam ediyor. Yıl sonuna kadar söz konusu yatırımlar tamamlanacak, sağlıkta hep daha iyiyi hak eden Uşak halkı, hizmet kalitesindeki artışı hissedecek" dedi. Sağlık ocaklarında da değişimin başladığını kaydeden Basri Yıldırım, aile hekimliği uygulamasıyla vatandaşın temel sağlık problemlerinin giderildiğini belirterek, "İlçe devlet hastaneleri ve sağlık ocaklarımızdaki eksikler büyük ölçüde giderildi. Şu anda hastalarımızın memnuniyet oranı Türkiye çapında ilk sıralarda yer alıyor. Sadece il merkezi ve ilçelerin yanı sıra; Simav, Gediz, Kula, Çivril, Selendi, Pazarlar ve çevre illerden de hasta kabul ediyoruz" ifadesini kullandı.

HALKIN HER TALEBİNİ DİKKATE ALIYORUZ

Sağlıkta dönüşüm için bir dizi reformun hayata geçirildiğine değinen Basri Yıldırım, "AK Parti iktidarından önce, halkımız hastane ve ilaç kuyruklarında bekliyordu. Şu anda hasta, hangi hekimi isterse gidebiliyor ve kuyruk beklemeden ilaçlarını alabiliyor. Bu sistem sayesinde doktorlara da büyük kolaylık sağlandı. Doktorların gelir seviyesi de verilen hizmet oranında artış gösterdi. Sağlığa ve sağlığın olmazsa olmazı doktorlarımıza değer vermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum" diye konuştu. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tıp Bayramı Ak Parti 14 Mart Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (1)

Simavlı eski bir hemşehriniz:

Sayın il başkanı 13 yıldır iktidardasınız şimdiye kadar neden yapmadınız?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title