Haberler

AK Parti İl Başkanı ve Milletvekilleri Üreticilerle Buluştu

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti Aksaray Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti Aksaray Ticaret Borsasını ziyaret etti. Ziyarette üreticilere yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi anlatıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, 16 Nisan'da güçlü bir 'Evet' ile Türkiye'yi daha güçlü kılacaklarını belirterek, "Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiyemiz daha güçlü olacak. Geleceğimiz, çocuklarımız, güçlü, refahı yüksek, dünyada söz sahibi bir Türkiye için güçlü evet ile çıkacağız" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ise yönetim kurulu üyelerine ve üreticilere Yeni Anayasaya ait değişen 18 maddeyi anlattı. Her maddeyi bir bir açıklayan Başkan Karatay, bu yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye'yi artık kimsenin durduramayacağını, kimsenin engel olamayacağını söyledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren üreticiler ise ziyaretten dolayı AK Parti heyetine teşekkür ederek, "Bizleri aydınlattığınız için çok teşekkür ederiz. Bildiklerimiz dışında bilmediklerimizi de sayenizde öğrenmiş olduk. 16 Nisan'da güçlü bir evet ile geleceği" dediler. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Türkiye Karatay Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title