Haberler

AK Parti İl Başkanı Servet Kuş: "2019 Hedefimizi Şimdiden Belirledik"

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, 1 Kasım seçimlerinin ardından partisinin çalışmalarını devam ettirdiğini ve 2019 hedefini yüksek tuttuklarını belirterek, “Partimiz, milletimiz için daha çok çalışacak ve 2019’da 1 Kasım’dan daha iyi bir sonuca gidecektir.

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, 1 Kasım seçimlerinin ardından partisinin çalışmalarını devam ettirdiğini ve 2019 hedefini yüksek tuttuklarını belirterek, "Partimiz, milletimiz için daha çok çalışacak ve 2019'da 1 Kasım'dan daha iyi bir sonuca gidecektir. 2 olan vekil sayımız, 2019'da 3'e çıkacaktır" dedi.

AK Parti Uşak Merkez İlçe Aralık Ayı Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Servet Kuş, partililere yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Partisinin 7 Haziran'da 1'e düşen milletvekilini, 1 Kasım akşamı tekrar 2'ye çıkardıklarını belirten Servet Kuş, "Çok şükür haydi bismillah diyerek başladığımız bu seçimi, elhamdülillahla tamamladık ve vekil sayımız yeniden 2'ye yükseldi. Şimdi 2019 hedefimiz için canla başla çalışmayı sürdürüyoruz ve inşallah bu sefer vekil sayımızı 3'e çıkaracağız" diye konuştu.

ARKAMIZA BAKMADAN HEDEFLERE YÜRÜMELİYİZ

Makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu dile getiren Servet Kuş, şöyle devam etti: "Baki olan gök kubbede hoş bir sada bırakabilmektir. Bizler üstadımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi dik durabilmeli ve onun bize gösterdiği yolda arkamıza bakmadan, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yürümeliyiz. Büyük Türkiye ancak büyük düşünenlerle oluşacaktır. Hiçbir zaman farklı hesaplar gütmemeli ve önümüze bakmalıyız. Şunu iyi bilmeliyiz ki rahmetli Belediye Başkanımız Hakkı Yağcı, bugün İsmetpaşa Caddesi'ni ilimize kazandırdığı için güzel sözlerle yad edilmektedir. İnsanlar şehre kattıkları değerler sayesinde her zaman anılırlar. Zaman hizmet etme, tek yürek ve tek ses olma zamanıdır". Öte yandan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık'ın da katıldığı toplantıda, 1 Kasım seçimlerinde çalışmalara katkı sunan mahalle başkanlarına plaket takdim edildi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title