Haberler

AK Parti Kayseri İl Başkanı Özden'den Gaziler Günü Mesajı

Güncelleme:

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Özden, mesajında, Kutsal değerlerimiz için kendilerini hiç düşünmeden feda eden cesaret timsali gazilerimizin, Türk milletinin gönlündeki ayrıcalıklı yerlerini her zaman muhafaza edeceklerini belirterek şunları söyledi:

"Vatanın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için mücadele veren gazilerimiz, Türkiye'nin medar-ı iftiharı ve aynı zamanda vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir. Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın Türk milleti için bir vatan haline dönüşmesinde, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadelenin önemi büyüktür.

Vatanın bağımsızlığı uğruna canlarını ve kanlarını veren şehitlerin ve gazilerin hiçbir zaman ne millet ne de devlet tarafından asla unutulmayacağı bir gerçektir. Bugün, üzerinde özgürce yaşadığımız bu kutsal topraklar, maddi bedeller ödenerek değil, şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanca mücadeleleri sayesinde vatanlaşmıştır. Bu bakımdan, şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan bu mukaddes toprakları ilelebet muhafaza etmek, ay yıldızlı bayrağımızı bu topraklar üzerinde ilelebet özgürce dalgalandırmak, medeniyetimizi daha da ileri seviyelere yükseltmek, şehit yakınlarına ve gazilerimize sahip çıkmak da hepimiz için milli bir vazife olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahramanlıklarıyla her zaman gurur kaynağımız olan gazilerimizi bir kez daha minnet ve saygıyla anıyorum." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Kayseri Eylül Yerel Haberler

title