Haberler

AK Parti İl Başkanı Kuru Açıklaması

AK Parti Sivas İl Teşkilatında Diriliş, Mimar Sinan, Emek ve Selçuklu mahallelerinin katılımıyla bölge toplantısı yapıldı.

AK Parti Sivas İl Teşkilatında Diriliş, Mimar Sinan, Emek ve Selçuklu mahallelerinin katılımıyla bölge toplantısı yapıldı.

Toplantıda salonda bulunan 500'ün üzerinde vatandaş AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru'dan AK Parti hükümetinin yaptığı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İl Başkanı Burhanettin Kuru, bölge toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerika ziyaretini değerlendirirken Türkiye'yi dik ve onurlu duruşuyla temsil ettiğini söyledi. Daha önce Türkiye Cumhuriyeti başbakanlarının da Amerika'ya gittiğini hatırlatan Burhanettin Kuru, "Ziyaretlerde Amerika başbakanları bacak bacak üstüne atmış, bizim başbakanlarımızın ise önü iliklenmiş, hazır ol vaziyette onları dinlerken gördük. İncindik, kırıldık, üzüldük. 'Bizim başbakanımız nasıl olurda onların önünde hazır olda durur?' dedik. Şimdi ise 12 senedir bizim başımızı öne eğdirmeyen bir lidere sahibiz. 12 senedir bu milletten aldığı vekalete en iyi şekilde sahip çıkan

ve bu ülkeyi en iyi şekilde temsil eden bir başbakan ülkemizin başında" dedi.

Eskiden başbakanların IMF'den borç para almak için Amerika'ya gittiğini söyleyen Burhanettin Kuru ; "Ülkemizi orada en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışmamız gerekiyordu. Bugün tüm dünyada ekonomik kriz varken, Türkiye'de kriz yok çok çalışarak bunu başardık. İşte sebepten dolayı Amerika'da başınız dik, alnınız ak bir duruş sergileyebiliyoruz" dedi.

Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi inşaatının devam ettiğini söyleyen Burhanettin Kuru geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte inşaat çalışmalarını incelediklerini kaydederek, "Türkiye'nin en modern hastanesini gelecek sene hizmete açacağız. 600 yataklı Türkiye'nin en lüks hastanesini yapıyoruz. 4 yıldızlı otel konforunda, en fazla 2 yataklı, yarıdan fazlası tek yataklı özel odalardan oluşan içinde

tuvaletin, banyonun, dinlenme alanının olduğu hastaneyi Sivas'a kazandırıyoruz. Sivas'a yine 120 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin projesi hazırlanıyor. Akıl ve ruh sağlığı merkezimizi eski demiryolları hastanesinin yerinde bu sene faaliyete geçireceğiz. Ağız ve diş sağlığı hastanemiz Türkiye'nin en iyi ağız ve dış sağlığı merkezlerinden birisi oldu. Bütün ilçelerimize hastaneler ve ek binalar yaptık. Sağlık bakanımızla birlikte Zara'da incelemelerde bulunduk" dedi.

Bölge toplantısına AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz'da katıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Amerika Birleşik Devletleri Burhanettin Kuru Ak Parti Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title