Haberler

AK Parti İl Başkanı Günnar'dan Müsiad'a Ziyaret

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ve İl Başkan Yardımcısı Köksal Boz, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesini ziyaret etti.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ve İl Başkan Yardımcısı Köksal Boz, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesini ziyaret etti.

MÜSİAD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Mahitapoğlu ile bir araya gelen Günnar, seçimlerden büyük başarı elde ederek çıktıklarını söyledi.

Elde edilen başarının vatandaşın başarısı olduğunu belirten Günnar, "Sıkıntıları ve çıkmazları hepimiz biliyoruz. Meslek erbabı olarak sizler de bunları gördünüz. Bu süreçte bazı sivil toplum örgütleri de ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara alet oldu. Vatandaşlarımız onlara karşı da dikkatli ve sağduyulu davrandı. Ekibimizle sizlerin ve vatandaşımızın sağduyusu ile bugünlere geldik" dedi.

Günnar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'yi gezdiğini ifade ederek, " Başbakanımız çalıştı, çabaladı ve büyük gayret sarf etti. Hep birlikte ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlere karşı güzel bir cevap verdik" diye konuştu.

Mahitapoğlu ise MÜSİAD Trabzon Şubesi olarak Türkiye'de istikrarın ve kazanımların devam etmesi noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Adnan Günnar Ak Parti Türkiye Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title