Haberler

AK Parti İl Başkanı Ceylan, Üniversiteli Gençlerle Bir Araya Geldi

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Üniversiteli AK Gençlik Teşkilatı’nın (ÜNİAK) düzenlediği etkinlikle üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Üniversiteli AK Gençlik Teşkilatı'nın (ÜNİAK) düzenlediği etkinlikle üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Parti binasında düzenlenen etkinlikte üniversite gençliğine hitap eden AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Türk siyaset tarihine bakıldığında geçmişte dönem dönem demokrasiye balans ayarı verildiğine dikkat çekerek, artık millet iradesinin bu tür girişimlere müsaade etmeyeceğini söyledi.

Üniversite gençliğini önemsediğini dile getiren Ceylan, geleceğin teminatı olan gençlerin geleceğin Türkiye'sinin de mihenk taşını oluşturacağını kaydetti. Günümüzde gelişen teknoloji ile büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandığına dikkat çeken Ceylan, ÜNİAK üyelerinden her alanda kendilerini geliştirmeleri için çağrıda bulundu.

AK parti iktidarı öncesi ve sonrasındaki Türkiye'nin kıyaslandığında dağlar kadar fark olduğunu dile getiren Ceylan, "Her alanda devrim niteliğinde çalışmalara imza atıldı. 80 yılda yapılamayanlar AK Parti iktidarında yapıldı. Daha önce üniversite öğrencilerine 3 ayda bir burs verilirken, artık bir üniversite öğrencisine 300 TL, yüksek lisans öğrencisine ise 600 TL burs veriliyor. Öğrencilerimiz modern yurtlarda barınma ihtiyaçlarını karşılıyor. Harç paraları canımızı yakakardı. Artık harç parası alınmıyor. Kitap bulmakta zorlanırken, ödünç kitaplarla eğitim görmeye çalışırdık. Parası olanların dahi kitap bulamadığı günlerden, artık her eğitim öğretim yılında ders kitaplarının sıralarda hazır halde beklediği günlere geldik" dedi.

30 Mart seçimlerinin artık yerel seçimden çıkarak referanduma dönüştüğünü dile getiren Ceylan, bu seçimlerin partiler üstü bir seçim olduğunun altını çizdi. Ceylan, 30 Mart'ta ya yeni Türkiye'nin kutlu yürüyüşünün devamına yada eski karanlık günlere dönülüp, dönülmeyeceğinin kararının verileceğini kaydetti. Geçmişte bu millete hizmet edenlerin önlerinin kesildiğine vurgu yapan Ceylan, bugün aynı şeylerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yapılmaya çalışıldığının altını çizdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her geçen büyüyen ve güçlenen Türkiye'nin bir kısım çevreleri rahatsız ettiklerini Ceylan, bu çevrelerin bir takım kirli senaryoları ortaya koyduğunu belirtti. Bu kirli tezgahları planlayanların başarılı olamayacağını dile getiren Ceylan, Türkiye'nin geçmişte olduğu bu süreçten de güçlenerek çıkacağının altını çizdi. Türk siyaset tarihine bakıldığından 1961 yılından bugüne kadar geçen sürede 32 değişik hükümetin bu millete hizmet etmeye çalıştığını hatırlatan Ceylan, ancak bu hükümetlerin ortalama ömürlerinin 1.5 yıl olduğunun altını çizdi. Ceylan, AK Parti iktidarı ile ülkede güven ve istikrar ortamının oluştuğunu sözlerine ekledi.

Etkinliğe AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kasım Aksoy'da katıldı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AHMET SAMİ CEYLAN Ak Parti Türkiye Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title