Haberler

AK Parti İl Başkanı Arslan Açıklaması

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, "Partimiz milletin iradesini yüceltmek için elinden gelini yapmaya devam etmektedir" dedi.

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, "Partimiz milletin iradesini yüceltmek için elinden gelini yapmaya devam etmektedir" dedi.

Arslan, Kozcağız beldesinde düzenlenen danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, birçok il, ilçe ve beldede merkezi hükümet ile belediye uyumunu herkesin gördüğünü belirterek, partilerinin 2014 yerel seçimlerinde başarısını daha da katlayacağını savundu.

Partilerinin 10 yılda ülkeyi her alanda geliştirdiğini, ülke genelinde olduğu gibi Bartın'da da dev yatırımlara imza attıklarını ifade eden Arslan, şöyle konuştu:

"AK Parti, milletin iradesini yüceltmek için elinden geleni yaptı. Eğitimde ak icraatlar yaptık. Ulus ilçemizin köylerine 17 milyon 300 bin lira harcayarak, 344 kilometre yol, 113 ünite içme suyu, 1 adet kanalizasyon projesi gerçekleştirdik. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışıyla sağlıkta devrim yaptık. Kozcağız ve Hasankadı Aile Sağlığı Merkezlerini inşa ettik. Kumluca Aile Sağlığı Merkezinin ihale sürecini başlattık. Partimiz, 10 yılda ülkemizin her alanda gelişmesini sağlamıştır. Partimiz, milletin iradesini yüceltmek için elinden gelini yapmaya devam etmektedir"

Toplantıya, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin ve Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan ile teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

Muhabir: Selim Bostancı

Yayıncı: Sinan Özmüş - BARTIN

Kaynak: AA / Yerel

Hasankadı Kozcağız Ak Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title