Haberler

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Haz, Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Mehmet Haz, AK Parti'den Şahinbey Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Mehmet Haz, AK Parti'den Şahinbey Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısıyla yürüttüğü AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Haz, Şahinbey Belediye Başkan aday adayı olduğunu söyledi.

Şahinbey Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetlere katkıda bulunarak daha ileriye yönelik adımlar atmak istediğini belirten Mehmet Haz, "Şahinbey Belediyesi Başkanlığı aday adaylığı için ilçe binamızda bulunmaktayım. 2004 ve 2009 yılları arası Şahinbey Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev almış bulunmaktaydım. Bu süre zarfında Şahinbey'de gerek kentsel dönüşüm Şahinbey Parkı, Yeşilvadi Parkı, Akkent projeleri ve Şahinbey'de AK Parti belediyelerin yapmış olduğu birçok projelerin altında imzam bulunmaktadır. Bugün de Şahinbey Belediye Başkanlığı aday adaylığına müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Bizde de müracaat yapılırken geçmiş belediye veya şuan ki belediye sorumlularının başarısız olduğundan değil. Mevcut Belediye Başkanın yapmış olduğu hizmetlerin üzerine daha çok hizmetler koymak için biz bu yarışa dahil olduk" açıklamasını yaptı.

Yaptığı konuşmaların ardından Şahinbey Belediyesi Başkanlığı aday adayı Mehmet Haz, tebrikleri kabul etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Gaziantep Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title