Haberler

AK Parti İhsaniye Yerel Yönetimler Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AK Parti İhsaniye İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen "Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısı"na katıldı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AK Parti İhsaniye İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen "Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısı"na katıldı.

Ürün, AK Parti İhsaniye İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda, belediye başkanları ve İl Genel Meclisi üyeleriyle ilçenin ve beldelerin sorunlarını dinledi.

Mahalli idareler seçimlerinin yaklaştığını hatırlatan Ürün, her seçimin ardından bir sonraki seçim için çalışmaya başlayan AK Parti teşkilatının çalışmalarını daha da hızlandırdığını söyledi.

Bir-iki hafta içinde tüm ilçe danışma meclisi toplantılarının tamamlanacağını ifade eden Ürün, "Sandık kurullarındaki çalışmalarımız da teşkilatımız tarafından sürdürülüyor. İnşallah girdiği her seçimde sandıktan birinci çıkan partimiz bu seçimlerde de başarısını artırarak sürdürecek" dedi.

Toplantıya İhsaniye Belediye Başkanı Halil Aşkar, Gazlıgöl Belediye Başkanı Selahattin Keskin, Karacaahmet Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Kayıhan Belediye Başkanı Seyid Ahmet Kaya, Yaylabağı Belediye Başkanı Ahmet Kesgin, Akören Belediye Başkanı İdris Kaya ve AK Parti İhsaniye İlçe Başkanı Lokman Ekici ile İl Genel Meclisi üyeleri Hilmi Tiril, Mevlüt Küçük, partililer katıldı.

Muhabir: Burak Aydın / Mustafa Güngör

Yayıncı: Deniz Açık - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Halil Ürün Ak Parti İhsaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title