Haberler

AK Parti Iğdır İl Başkanı Tutulmaz Açıklaması

Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, 22 Mayıs Pazar günü Ankara'da yapılacak olan ikinci olağanüstü büyük kongreyle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Tutulmaz, il başkanlığında düzenlediği toplantıda, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ak Parti'nin genel başkanlığını yürttüğü süreç içerisinde başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

Davutoğlu'nun Ak Parti'nin daha ileriyle gitmesi, ilkelerinin pekişmesi ve AK Parti politikalarının güncellenmesi için son derece önemli çalışmalarda bulunduğunu anlatan Tutulmaz, "Bu bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı bayrağı kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışının içerisinde genel başkanımız genel başkan ve Başbakan olarak üstün gayretler göstermiş, önemli başarılara imza atmıştır. Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek tebş genel başkanımız ve başbakanımız da aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir." dedi.

Tutulmaz, AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlığın son derece kıymetli makamlar olduğunu belirterek "AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları ile birlikte kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena'da olacağız. Bu vesileyle kongremizin bütün AK Parti camiasına ve ülkemize hatırlı olmasını temenni ederiz. Seçilecek olan genel başkanımızla birlikte bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu AK Parti Iğdır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title