Haberler

AK Parti Heyetinden Balaban'a Ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, Gevaş ilçesindeki Balaban Jandarma Karakolu’na yönelik saldırının ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, Gevaş ilçesindeki Balaban Jandarma Karakolu'na yönelik saldırının ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Beraberlerindeki Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Tuşba İlçe Başkanı Naif Şabu, Gevaş İlçe Başkanı Bedirhan Erdem, il ve ilçe teşkilatları ile bölgeye gelen Milletvekili Kayatürk ve Başkan Soğanda, öncelikle askeri kontrol noktasındaki askerlere, yaşanan faciada iş yerlerinde ve evlerinde büyük hasarın meydana geldiği esnafa 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Bölgeyi gezen Milletvekili Kayatürk, askerler ve bölge halkından saldırı ile ilgili bilgi alarak, "Bu vahşeti kim kabul edebilir? Yaşanan patlama bölgesinin çaprazında bulunan caminin durumu içler acısı. Evler, iş yerleri yıkık durumda. Saldırıyı şiddetle kınadığımızı belirtmek ister, yaralanan 2 askerimize de Allah'tan acil şifa dilerim" dedi.

Başkan Soğanda ise, bölge halkına 'geçmiş olsun' dileklerinde bulunduklarını ifade ederek, temennilerinin bu saldırıların derhal son bulması olduğunu ifade etti. Soğanda, saldırı esnasında korkudan kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Tahire Şöhret isimli kadına da Allah'tan rahmet dilediğini vurguladı.

AK Parti heyeti, bölgedeki incelemelerinin ardından buradan ayrıldı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zahir Soğanda Ak Parti Balaban Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title