Haberler

Malatya'da AK Parti Heyeti Zaviye Mahallesini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Malatya'da AK Parti heyeti, teravih namazı sonrası Zaviye Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti heyeti, teravih namazı sonrası Zaviye Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle ziyaretinde konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Cumhurbaşkanlığı seçimine temas ederek, "10 Ağustos'ta Başkanımızı yüzde 55'ten yukarı oy potansiyeli ile seçeceğiz. Bundan da rahatsızlık duyuyorlar. Diyorlar ki her şey seçim değil. Demokrasilerde her şey seçim değil nedir? Bazı kurumlara yetki mi vermektir? Milletin iradesine ipotek mi koymaktır? Bunlar alışmışlar on yılda bir siyasi iradeye müdahale edecekler. Sandıkta alamadıkları yetkiyi silahların gölgesinde kullanmaya çalışacaklar. 12 Eylül 2012 tarihinde yapmış olduğumuz Anayasa oylaması yine sizlerin oylaması ile geldi. Artık bundan sonra Cumhurbaşkanını 550 milletvekili değil, milletin kendisi seçecek. 10 Ağustos'ta Türkiye'de bir devrim yapmış olacağız. Milletin istemiş olduğu kim ise o insanımız bu ülkede Devlet Başkanı olacak. İşte hodri meydan dedik ve bu noktaya geldik. Yapacağımız seçimde üç adayımız var. Birisi Sayın Recep Tayyip Erdoğan, on iki yıldır bu ülkede kelle koltukta sizin menfaatleriniz için bir takım karanlık güç odaklarının karşısında aslanlar gibi hem içeride hem dışarıda bütün tehditlere rağmen hiç boyun eğmedi. Milletin iradesine kendi namusu kadar önemseyip sahip çıktı. Onun yanına kimi getirdiler. Çatı adayı dediler. Siz şu çatıyı ve kubbeyi oluşturmamız için sağlam bir temelin olmasını mutlaka araştırırsınız ve zemin etüdü yaparsınız. Ama bugün bakıyorsunuz getirmişler oldukları çatı adayı maalesef temelde bir Allah'ın kulu tanımıyor. Milletin halı hatırını sormuş değil. Çizgisine bakıyorsunuz çizgisi net değil. Üçüncü aday kim? Yine etnik bir kökende geldiğini Kürtlerin temsilcisi olduğunu iddia eden bir parti hiçbir zaman bir Kürdün temsilcisi olamadılar ve olamayacaklar. Ama bunların hepsini atın bir kenara bir taraftan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve sevenleri, diğer taraftan alayı birden bir olsa yine bir Recep Tayyip Erdoğan edemeyecekler. 10 Ağustos bütün insanlarımızın o gün kendilerine tevdi edilen milli iradenin mutlaka sandığa yansıması için tatilde, bağda, bahçede ve köyde olsak Allah için gidip oyumuzu kullanmamız lazım. Kim olursa olsun gidin oyunuzu verin" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın ise, "Ben inanıyorum ki bu seçimlerde Türkiye'de, Yeşilyurt ilçemiz en çok oy vererek cumhurbaşkanlığı seçiminde birinciliği kazanacak. Sizlerin gayreti ve çabası ile bu neticeyi alacağız. Ben bunu sizin gözlerinizden okuyorum. Türkiye'nin bu kalkınmasının devamı için, İslam ülkelerinin bu sıkıntıda kurtulabilmesi için Başbakanımızı, Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Kalkınma ve ilerleme yolunda devam edeceğiz. Yeniden Dünya'da adaleti, hukuku, refahı ve hoşgörüyü tesis etmek için sizlerinde bu gayret içerisinde olacağınıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, "Bizler belediyeciliği hizmet makamı olarak kabul ediyoruz. Ak Parti belediyeciliği halka hizmet hakka hizmet mantığı ile kurulmuştur. Buraya sizlere hizmet için geldik. Milletimize hizmet etmek bizim için şereftir. Burada bir yolu, asfaltı, parkı, mahallemizin temizliğini yapmak ve yardıma muhtaç kardeşlerimize yardım götürmek bunların hepsi bizim açımızdan ibadet kabul edeceğimiz görevlerimizdir "dedi.

10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Polat, "Türkiye'de bir ilk ki gerçekleştireceğiz. Milletimiz ilk defa kendisi cumhurbaşkanını seçecek. Şimdiye kadar milletvekilleri seçiyordu. Şimdi bir farklılık olarak bizim milletimiz sandığa gidecek ve üç tane aday var. O üç adaydan birini oy verecek. 1994'te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Sayın Başbakanımız 2002'den bu tarafa ülkeyi yöneten ve ülkeyi yeni bir lige taşıyan Başbakanımız bizler ve sizlerin oyları ile birinci turda çok yüksek bir oyla Cumhurbaşkanı olursa yeni Türkiye'nin mimarı olacaktır" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Türkiye Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title