Haberler

AK Parti Heyeti Kızıltepe'de

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül ve beraberindeki heyetle Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyareti - Esnaf ziyaretleri- Kızıltepe'de patlamanın olduğu yerde incelemelerde bulunması- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül'ün açıklaması- Camide alimlerle görüşmesi-Ak Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığı önünde toplu fotoğraf çekimi- Taziye yeri ziyareti - Detaylar AK Parti heyeti Mardin'de- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül: "Hem yaşam hakkını, hem demokrasiyi hem de kamu düzenini koruyacak adımları atmaya devam edeceğiz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül ve beraberindeki heyetle Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyareti - Esnaf ziyaretleri- Kızıltepe'de patlamanın olduğu yerde incelemelerde bulunması- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül'ün açıklaması- Camide alimlerle görüşmesi- Ak Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığı önünde toplu fotoğraf çekimi- Taziye yeri ziyareti - Detaylar AK Parti heyeti Mardin'de- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül: "Hem yaşam hakkını, hem demokrasiyi hem de kamu düzenini koruyacak adımları atmaya devam edeceğiz. Terörle mücadele de devam edecek. Amaç vatandaşlarımızın huzurunu korumaktır" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, "Hem yaşam hakkını hem demokrasiyi hem de kamu düzenini koruyacak adımları atmaya devam edeceğiz. Terörle mücadele de devam edecek. Amaç vatandaşlarımızın huzurunu korumaktır" dedi.Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül'ün başkanlığında, AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu, AK Parti MKYK üyesi Muhammed İkbal Seyda, eski Van Milletvekili Gülşen Orhan, eski AK Parti Mardin Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alkış'tan oluşan heyet, Mardin'deki temaslarının ardından Kızıltepe ilçesine geçti. Hacı Abdurrahman Doğru Camisinde kanaat önderleriyle görüşen heyet, yengesi vefat eden Hüda Par Dış İlişkiler Sorumlusu Mahmut Kılınç'a da taziyede bulundu.Daha sonra Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası'nda sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen heyet, esnaf ziyaretinin ardından 4 gün önce Kızıltepe'de terör saldırının yaşandığı bölgede inceleme yaptı.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül, yaptığı açıklamada, son gelişen hadiselerle ilgili bölge halkının görüşünü almak ve partisinin düşüncelerini aktarmak amacıyla Mardin'e geldiklerini söyledi.Partisince uygulamaya geçirilen Çözüm Süreci'nden vatandaşların memnuniyet duyduğunu dile getiren Gül, şöyle konuştu: "Bu anlamdaki iradenin şu ana kadar getirmiş olduğu süreçten, yapılan operasyonlar ve diğer kamu düzeni ile ilgili bütün adımlardan da memnuniyeti duyduk. Bu konuda vatandaşlarımızla beraber olduğumuz için de büyük bir mutluluk duyduk."- "Terörle mücadele devam edecek" Terör örgütünün uzaktan kumanda ile patlattığı bir vakayı yerinde görmek üzere bölgeye geldiklerini belirten Gül, şunları kaydetti: "Hamdolsun sadece vatandaşlarımızın ve polislerimizin yaralanmasıyla sonuçlandı. Gerçekten terörün ne kadar insan hayatı için çekilmez olduğunu gösteriyor. Eğer bir insan yaşamıyorsa özgürlük yoktur. Hem yaşam hakkını hem demokrasiyi hem de kamu düzenini koruyacak adımları atmaya devam edeceğiz. Terörle mücadele de devam edecek. Amaç vatandaşlarımızın huzurunu korumaktır. Huzur ve demokrasiyi korumak için her türlü adımları atmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Kızıltepe Ak Parti Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (2)

Terazi:

yahu Allah için söyleyin ziyaret ettiğiniz bir fakiri bırak orta halli bir vatandaş bile yok ziyaret etiklerinizin çoğu başkalarının sırtından zengin olmuş kişilerdir. Madem böyle düşünüyorsunuz sadece onların oyunu isteyin vatandaşı rahatsız etmeyin.

0
0
yanıtYanıtla
Halkın Sesi:

Kanat önderi, güneydoğu has bir tabir değil, uydurmacadır. Güneydoğuda Mir . Ağa, Şeyh, Seyda yada Mele dır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title