Haberler

AK Parti heyeti Demre'de

Güncelleme:

Rıza Sümer şiddetli yağış nedeniyle oluşan selden zarar gören ev ve tarım alanlarında incelemelerde bulunup, vatandaşları ziyaret ettiler.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Rıza Sümer ve İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Mahir Boztepe, Demre İlçe Teşkilatı ile birlikte Demre ilçesinde önceki gün şiddetli yağış nedeniyle oluşan selden zarar gören ev ve tarım alanlarında incelemelerde bulunup, vatandaşları ziyaret ettiler.

AK Parti heyeti, ilk olarak İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Özel İdare Müdürlüğü, DSİ 133. Şube Müdürlüğü, Karayolları 13. Şube Müdürlüğü yetkilileri ile sel bölgesinde incelemelerde bulunup, vatandaşlardan bilgi aldılar. Teknik heyet ile birlikte, İl Başkan Yardımcısı Rıza Sümer, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan vekili Mahir Boztepe, İl Yönetim Kurulu Üyesi Zihni Kilit, İlçe Koordinatörü Durmuş Alkan, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Sadık Bayraktaroğlu, İlçe Başkanı Bayram Arıcı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçede sel baskınına sebep olan suyun geldiği Sümeli, Sura ve Karabucak bölgelerini incelediler.

Tarım İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan incelemede ön hasar tespitine göre, Köşkerler köyünde 260 kişi ve 881 dönüm, Alakent Mahallesi 92 kişi ve 216 dönüm, Karabucak Köyü'nden 52 kişi ve 170 dönüm, Gürses Köyü'nden 10 kişi ve 27 dönüm olmak üzere, toplam 414 kişi ve bin 294 dönüm tarım arazisinin şiddetli yağış ve sel baskınından etkilendiği belirtildi. Köy muhtarları ve vatandaşlar ile görüşen AK Parti heyeti, Devlet Su İşleri ve Özel İdare tarafından alınacak önlemler hakkında vatandaşlara bilgi verip, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rıza Sümer Ak Parti Boztepe Demre Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title