Haberler

AK Parti Heyeti Boş Durmuyor

AK Parti Düzce Milletvekilleri ve İl Başkanı Hikmet Keskin, haftasonu Çilimli ve Cumayeri ilçelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Düzce Milletvekilleri ve İl Başkanı Hikmet Keskin, haftasonu Çilimli ve Cumayeri ilçelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Heyeti, Tepeköy köyünde geçtiğimiz hafta asfaltlanan köy yolunu inceledi.

AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Çilimli İl Başkanı Osman İlhan, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ve İGM üyeleri, Çilimli ve Cumayeri ilçesinde köyleri ziyaret etti. AK Parti heyeti ilk olarak Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile Çilimli ilçesinde kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Edirne Valisi Şahin, AK Parti Milletvekillerine başarılar diledi.

Ardından Çilimli ilçesinde Tepeköy köyünde köy muhtarı Adem Pehlivan ve vatandaşlarla sohbet etti. Tepeköy Muhtarı Adem Pehlivan köy yolunun asfaltlanmasından dolayı teşekkür ederken AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanı Hikmet Keskin, geçtiğimiz hafta asfaltlanan 8 kilometre yolu incelemelerde bulundu.

AK Parti Düzce Milletvekilleri ve İl Başkanı Hikmet Keskin ardından Cumayeri Avlayan köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek köyde yapımına başlanan mesire alanından incelemelerde bulundu. İGM üyeleri, mesire alanı hakkında Milletvekillerine bilgi verdi. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, " Düzce'mizde ve ilçelerimizde yatırım yapılan her alanı, her bölgeyi inceliyoruz. Milletvekillerimiz ile birlikte birlik içinde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da bu ziyaretlerimiz devam edecek" ifadelerinde bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Çilimli Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title