Haberler

AK Parti Hendek İlçe Danışma Meclisi Gerçekleştirildi

AK Parti Hendek İlçe Danışma Meclisi yoğun katılımla gerçekleşti.

Hendek Rasimpaşa Kültür Merkezi'nde gerçekleşen AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısına AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Çamlıca Belde Belediye Başkanı Sinan Baylan, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, İlçe Yönetimi, İl Genel Meclis Üyeleri M.Nedim Alkan, Adem Öz, Alaattin Paşa Kaba, 26'ıncı dönem Milletvekili adayı Ender Serbest ve partililer katıldı.

Divan Başkanlığını Orhan Aydın yaparken, Divan üyeliklerini ise Bilal Barutçu, Talip Borozancı, Emine Tosun ve Sabiha Başaran yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı faaliyet raporu okundu. AK Parti İlçe Teşkilatı birim sözcüleri kısa teşekkür konuşması yapmasının ardından, Çamlıca Belde Belediye Başkanı Sinan Baylan, faaliyetleri hakkında partilileri bilgilendirdi. AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu da değerlendirme konuşması yaptı.

Sofu, "AK Parti milletin partisidir. Bizler her zaman AK Partimize hizmet etmenin telaşı içerisinde olmamız gerekir. AK Parti bize değil, biz AK Parti'ye hizmet ettiğimiz sürece AK Parti ülkemizi yönetmeye devam edecektir. Dünyada oynanan oyunları görüyoruz. Ülkemizde tutmayan oyunun, Mısır'da nasıl tuttuğunu görüyoruz. Ülkemizde bu oyun tutsaydı ne olurdu diye düşünüyorsanız Mısır'a bakın. Her 10 yılda bir oynanan oyun Ülkemizde bu sefer tutmadı. Başbakanımız dünyada tek dahi kalsa mazlumun yanında, haklının yanında durmaya devam ediyor. Bu duruşu sergilerken de sadece Hak'ka ve halkıma güveniyorum diyor. Bizler bu sebeple daha cani gönülden hiçbir zaman olmadığı gibi bu seçimlerde desteklememiz gerekmektedir. Aldığımız görevleri en iyi şekilde yapmalıyız inancındayım" dedi.

Sofu, sözlerine şu ifadelerle devam etti, "223 sandığımız var ve her sandıkta 9 kişilik yönetim kurulu üyemiz var. Bunları tamamlamış durumdayız. Bugün seçime hazır bir ilçe teşkilatıyız. Bundan sonra sandık çalışmalarımıza önem vererek devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sofu, Hendek'te yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler vererek, "Hendek şantiye halinde. AK Parti ile Türkiye'de çok daha büyük işler yapacağız" diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik ise, "Yer altı suları ile Sakarya çok zengin bir yer. Biz Türkiye'nin yarısından fazlasının içme suyunu Hendek ve Sapanca'da ki dağlardan gelen kaynak suları ile sağlıyoruz. Hendek şehirlerarası yol ağı üzerinde önümüzde ki dönemler içerisinde de Organize bölgesine ulaşacak bir demiryolu hattı da burada sağlanacak. Gelecek planlar arasında buda yer alıyor. AK Parti Hendek İlçe Teşkilatımız en başarılı ilçelerden bir tanesidir. Bugünde üye sayısı bakımından Sakarya'da birinci ilçesi. Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Belediyenin yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı da Belediye Başkanımız Ali İnci'yi ve ekibini tebrik ediyorum. Danışma Meclisi toplantısı hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Hendek İlçe Danışma Meclisi toplantısı konuşmaların ardından sona erdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Ali Çelik Kemal Sofu Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title