Haberler

AK Parti Hatay Milletvekili Yeşildal Açıklaması

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, "Milletin omuzlarımıza yüklediği mesuliyetin ne anlama geldiğini bilerek hareket edeceğiz" dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, "Milletin omuzlarımıza yüklediği mesuliyetin ne anlama geldiğini bilerek hareket edeceğiz" dedi.

Partililerle AK Parti Hatay İl Başkanlığı önüne gelen Yeşildal, burada yaptığı konuşmada, teşkilatın her kademesinde gece gündüz çalışarak emek sarfedenlere teşekkür etti.

Büyük başarıya imza attıklarını vurgulayan Yaşildal, şunları söyledi:

"AK Parti olarak bizim sevinmemizin de coşkumuzun da asaletimize yakışır bir hal alması lazım. Milletin omuzlarımıza yüklediği mesuliyetin ne anlama geldiğini bilerek hareket edeceğiz. Yerelde Hatay'ın genelde Türkiye'nin bin yıllık kardeşliğini pekiştirmek için bu davanın neferleri olarak nasıl burada dayanışma içerisinde bir arada duruyorsak, her zaman dayanışma içinde bir arada olacağız inşallah. Hatay'da yaşayan Alevisiyle Sunnisiyle, Türküyle Arabıyla Kürdüyle Ermenisiyle, Hristiyanıyla, Yahudisiyle kentin bin yıllık kardeşliğinin de teminatı bizleriz Allah'ın izniyle."

AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç da "Bugün bu meydanda AK Parti kazanmadı, Türkiye kazandı, Hatay kazandı" ifadelerini kullanarak,  elde edilen başarının altında emeği geçen, dua eden herkese minnettar olduklarını anlattı.

Konuşmaların ardından partililer konvoy oluşturarak kentte tur attı.

Kaynak: AA / Yerel

Adem Yeşildal Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title