Haberler

AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kurul Toplantısını Yaptı

AK Parti Hatay İl gençlik kolları 4.olağan kongresini gerçekleştirdi.

AK Parti Hatay İl gençlik kolları 4.olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Fatih Yüksel AK Parti Hatay Gençlik Kolları İl Başkanı seçildi.

Divan Başkanlığını Esme Özbağ'ın yaptığı Genel Kurulda konuşan Ak Parti il Gençlik Kolları Başkanı Fatih Yüksel, bu yola arkalarına bakmadan çıktıklarını söyledi. Köklerini Mehmet Akif'ten, Necip Fazıl'dan, Nazım Hikmet'ten, Cemil Meriç'ten ve Sait Nursi'den aldıklarının altını çizen Yüksel, "Bizlere verilen her türlü görevi genç arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen gayretle icra etmeye çalıştık. Sürekli olarak kongrelerimizde vurguladık. Hatay'daki teşkilatlarımızı gençlere önem veren gençliği yönetimlerde bulunduran bir yönetim olarak vurguladık. Bugün baktığımız zaman kendi içimizden gelen milletvekillerimiz, kendi teşkilatlarından yetişen ilçe başkanlarımız, kendi teşkilatından yetişen bir il başkanımız var. Biz bunlarla övünürken, bunun omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun ve yükün gençlik kolları olarak farkındayız. Allahın izniyle büyüklerimizi mahcup etmeyecek bir azimle çalışacağız" diye konuştu.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci de yaptığı konuşmasında önlerinde 2015 genel seçimlerinin olduğunu hatırlatarak, "Bizler öncelikli olarak 11 belediye başkanımızın yanı sıra, Hatay Büyükşehir Belediye Meclisinde Ak Parti Meclis grubunu oluşturan meclis üyelerimizle birlikte hem ilçelerimizin hem de Hatay'ın kalkınması adına, el ele vererek milletimizin bizden istediklerini yapmaya devam ediyoruz. Hedefimiz 2015 seçimlerinde 10 milletvekili çıkarmak. Bunun için çalmadık kapı bırakmayacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimlerde daha önce atama ile göreve gelen mevcut Başkan Fatih Yüksel, güven tazeledi.

Antakya Belediyesi Mahveli Toplantı salonunda yapılan genel kurula Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Mehmet Öntürk, ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Algan, Genel Merkez MKYK üyesi Ahmet Fetan Baykoç, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fatih Yüksel Ak Parti Özbağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title