Haberler

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Teşkilatla Buluştu

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş, yemin töreninin ardından il merkezinde teşkilat mensuplarıyla buluştu ve önemli mesajlar verdi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Milletvekilleri Akgül ve Pektaş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Avukat Celalettin Köse, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, 1 Kasım'da milletin kendisine oy verdiğini, 13 yılda işçi, memur ve işverenin kış yaşamadığını belirterek, "13 yıldır sürekli büyüyen bir ülke yönettik. 7 Haziran'dan sonra güz dönemini yaşadık. Ama milletimizin feraseti kış yaşanmamasının önüne geçti ve tek başına iktidar olduk" dedi.

"TOPLUMUN GENELİNİ KUCAKLAYACAK SİYASET YAPACAĞIZ"

Bugünden itibaren 4 yıl sonra yapılacak olan seçim çalışmalarını başlattıklarını, istişare ve ortak aklı esas alacaklarını kaydeden Akgül, "Bu süreçte Gümüşhane'de her 4 kişiden 3'ü partimize oy verdi. Halen oyunu alamadığımız hemşehrilerimiz var. Neden bana oy vermedin değil, neden ben ondan oyunu alamadım diyeceğiz. Bu süreçte Milletvekili olarak Gümüşhane'ye hizmet edeceğiz. Haklı her talebi yerine getireceğiz. Haksız talep kendi partilimizden bile gelse yapmayacağız. Herkesi kucaklamak zorundayız. Kesinlikle gerilimin tarafı olmayacağız. 4 yılda geçmişin hatalarından ders alıp, geleceğimizi planlayacağız. Artık sorumluluğumuz büyük. Biz taahhütlerimizi yerine getireceğiz. Hiçbir hemşehrimizin kalbini kırmayacağız, gönüllere gireceğiz. Toplumun genelini kucaklayacak siyaset yapacağız. Hep birlikte, el birliğiyle, istişare ederek bundan sonra güzel bir yönetim tarzı sergileyip sonraki seçimlerde Türkiye birinciliği hedefiyle çalışacağız" diye konuştu.

Akgül, zigana tünelinin, havaalanı yapılacağını, 2016 yılında demiryolunun projesinin, 2018 yılında da yapımının ihale edileceğini belirterek konuşmasını sonlandırdı.

"AK PARTİ 1071'DE ANADOLU'YA ATILAN TOHUMLARIN FİDANA DÖNMÜŞ HALİDİR"

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş ise 1 Kasım seçimlerinin çok net bir sonuç olduğunun altını çizerek özellikle Gümüşhane'de birlikte çalışmanın, azmetmenin ve inancın zaferini elde ettiklerini söyledi.

AK Parti'ye sadece siyasi parti olarak bakmadığını ifade eden Pektaş, "1071'de Anadolu'ya atılan tohumların büyümeye başlamış, fidana dönmüş halidir AK Parti" tespitinde bulundu.

"BİZE OY VERMEYENLERİ DE AK PARTİLİ YAPMANIN GAYRETİNDE OLACAĞIZ"

AK Parti'nin çok geniş, hatta 4-5 kabine çıkaracak kadroya sahip olduğunu ifade eden Pektaş, "Türkiye'nin kalkınması sizlerin katkısı, yetişmiş kadrolarla oluyor. Gümüşhane'de yüzde 68,3 oranında oy aldık. Bize oy vermeyen yüzde 32'lik bir kesim var. İşte o kesim bundan sonra bizim hedef kitlemiz olacak. Partimize oy vermeyenleri de AK Partili yapmanın gayretinde olacağız" dedi.

Seçim sürecinde vatandaşlara verdikleri sözleri yerine getirmeleri gerektiğine vurgu yapan Pektaş, Adli Tıp Kurumu'nun Gümüşhane şubesinin açılmak üzere olduğunu, Sadak Barajı'nın sulamasının 21 Aralık'ta, Tersun Barajın ise önümüzdeki Pazartesi günü ihale edileceğini belirterek, Çamur Barajının yıl bitmeden ihale edileceğini, Bahçecik Barajının da önümüzdeki Mayıs ayında ihale edileceğini söyledi. Pektaş, havaalanı, tüneller, demiryolu, Harşit çayının ıslahı, Süleymaniye Kayak ve Turizm Merkezi çalışmalarını da yürüteceklerini dile getirdi.

"1 KASIM SONUÇLARI AK PARTİ'YE OY VERMEYENLERİ BİLE RAHATLATTI"

Türkiye'de 1 Kasım seçimlerinin ardından çıkan sonucun AK Parti'ye oy vermeyenleri bile rahatlattığını ifade eden Pektaş, "Bu millet hep ağıtlar yakarak bugünlere geldi. Bu milletin 1 Kasım'da verdiği cevap bu seçim Ortadoğu, dünyanın kaderini değiştirecek bir seçimdir. Artık bundan sonra yükselme ve süpergüç olma dönemine gireceğiz. Bugüne kadar bu coğrafyada ağıtlar hep Türkçe, zafer çığlıkları İngilizce ve İbranice atılmıştı. İnşallah bundan sonra zafer çığlıkları da Türkçe atılacak" diye konuştu.

"BU SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK"

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen de konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, 81 il içinde Gümüşhane'de ilk 10'da yer almasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. "Bir olduk, iri olduk, diri olduk" diyerek Gümüşhane'de ki seçim çalışmalarının parolasını aktaran Çimen, "Şuanda sorumluluklarımız çok arttı. Şimdi hizmet zamanı. Bu seçimin kaybedeni yok. Bu süreçten sonra daha çok çalışmalıyız. Milletimizin emrindeyiz" dedi.

"BUNDAN SONRA SEÇİM BEYANNAMEMİZDEKİ REFORMLARI GERÇEKLEŞTİRME VE GÜMÜŞHANE'YE HİZMET ZAMANIDIR"

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Avukat Celalettin Köse ise 7 Haziran'da ki yol kazasının ardından ilk günkü aşkla yola çıktıklarını ve istedikleri sonuca ulaştıklarını belirterek, şöyle konuştu: "Gümüşhane halkı ve sizler 1 Kasım'a kadar bize sahip çıkıp gücümüze güç kattınız ve seçimden zaferle çıktık. Seçimde ki katkılarınız için teşekkür ediyoruz. Bu zafer birlik ve beraberlikle elde edilmiş bir zaferdir. Bundan sonra seçim beyannamemizdeki reformları gerçekleştirme ve Gümüşhane'ye hizmet zamanıdır."

Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Çimen Osman Akgül Gümüşhane Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title