Haberler

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın Açıklaması

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, yeni gerçekleşen doktor atamalarında il merkezi ve ilçelere 4'ü uzman, 28'i pratisyen olmak üzere 32 hekim ataması yapıldığını bildirdi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, yeni gerçekleşen doktor atamalarında il merkezi ve ilçelere 4'ü uzman, 28'i pratisyen olmak üzere 32 hekim ataması yapıldığını bildirdi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, hemşehrilerinin sağlık hizmetlerinden üst düzeyde faydalanabilmesi için yürüttükleri ısrarlı takibin sonucunda, ihtiyaç duyulan doktor atamasının gerçekleştirildiğini belirtti.

Gerçekleşen doktor atamalarının yanı sıra sağlık hizmetlerinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için ek ödeneklerin de gönderildiğini vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:

"İlimizin tüm hastaneleri yenilendikten sonra doktor ihtiyaçlarımızda karşılanmaya devam etmektedir. 2007 yılında 3 uzmanı olan Kelkit Devlet Hastanemizde son atanan nöroloji, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji uzmanlarıyla sayı 16'ya ulaşmıştır. Ayrıca Şiran Devlet Hastanemizdeki mevcut dahiliye, anestezi ve aile hekimi uzmanımızla birlikte yeni ataması yapılan genel cerrahi uzmanı ile sayı 4'e yükselmiştir."

Aydın, yeni gerçekleşen doktor atamalarında il merkezi ve ilçelere 4'ü uzman, 28'i pratisyen olmak üzere 32 hekim ataması yapıldığına dikkati çekerek, "Gümüşhane'de sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksamanın yaşanmaması için gerekli olan çabayı gösteriyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Kemalettin Aydın Ahmet Aydın Gümüşhane Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title