Haberler

AK Parti Gümüşhane Milletvekili: Siyasetin Tek Limanı Ahlaktır

Güncelleme:

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, "Siyasetin tek limanının ahlak olduğunu, AK davanın kirli ilişkilerde yer almasının mümkün yoktur." dedi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde yurt kantinlerinin işletilmesi meselesindeki oyunların AK davayla ilişkilendirilmeye çalışıldığını, AK davanın içinde olup da siyasi gücünü ekonomik güce dönüştürmek isteyenlerin var olması halinde en kısa zamanda ifraz edileceklerini belirtti.

Hiçkimsenin ahlaki olmayan yollarla bir başkasının rızkına musallat olmasının kabul edilemez olduğunu ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"Şehrin gündemine düşen konuların gerçek olmadığını umut ederek şehrimizin AK ve emin olması açısından bahsi geçen konularda ismi geçen kişilerin açıklama yaparak kamuoyunu aydınlatması en dürüst davranış olacaktır. Başından beri büyük bir heyecanla şehrimizin ve üniversitemizin gelişimi ve büyümesi için elimizden gelenleri yapmaya çalışırken bazen bu hassasiyetlerden uzak gelişmeler yaşanmaktadır ve şehrin gündemine oturmaktadır. Bir taraf şehrin ve üniversitenin gelişimini düşünürken bir tarafların da 'bu süreçten nasıl ekonomik kazanım elde ederim' düşüncesi olduğu konuşulmaktadır. Elbette büyüyen, gelişen ekonomiden hak eden payını almalıdır. Bu gerçekten kaçınılmaz ama ahlaki, etik ve kamu vicdanını rahatsız etmeden olmalıdır. Siyasetin tek limanı ahlaktır, AK davanın kirli ilişkilerde yer alması mümkün değildir." - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Kemalettin Aydın Gümüşhane Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title