Haberler

AK Parti Gümüşhane'de Adaylarını Tanıttı

AK Parti Gümüşhane İl Teşkilatı, 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde tekrar aday olan mevcut Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün'ün katılımlarıyla aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

İl, ilçe ve belde Belediye başkanları ile çok sayıda teşkilat mensubunun katıldığı etkinlik Atatürk Caddesinde bulunan parti binasının önüne kurulan platformda gerçekleştirildi.

Kurban kesiminin ardından kürsüye hep birlikte çıkan AK Parti adayları mevcut Milletvekilleri Aydın ve Üstün ile AK Partili Belediye Başkanları ve bazı aday adayları ilk olarak alanda bulunan vatandaşları selamladı.

"BUGÜNE KADARKİ BAŞARILAR HEPİMİZİNDİR"

İlk konuşmayı yapan İl Başkanı Hakkı Gündüz, AK Parti teşkilatları olarak, bu yola milletin hayır dualarıyla ve milletle çıktıklarını belirterek, "Bu nedenle AK Parti olarak bugüne kadar elde ettiğimiz bütün başarılar hepimizindir. Bu başarılar yoksulların, yolda kalmışların, gariplerin, yeter artık diyenlerin, yeter artık söz de karar da milletindir diyenlerin başarısıdır. AK Parti Gümüşhane teşkilatı olarak yerel seçimlerdeki Türkiye dördüncülüğümüz, Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki Türkiye üçüncülüğümüz ve bizleri onurlandıran bütün başarılar, bizlerin değil sizlerin başarısıdır. Şimdi ise önümüzde 7 Haziran genel seçimleri var. Allah'ın izniyle yine hep birlikte, milletimizle beraber yeni başarılara imza atacağız" dedi.

"ÇALIŞMALARI İLE MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE TAHT KURAN MİLLETVEKİLLERİMİZİN ADAYLIĞI MEMLEKETİMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN"

7 Haziran seçimlerinin Yeni Türkiye için, yeni Gümüşhane için ve millet için oldukça önem arz ettiğini kaydeden Gündüz, "Bu önemli süreç öncesi partimizin gücü, birlik ve beraberlik anlayışı bir kez daha ortaya çıkmıştır. Gümüşhanemiz için partimize yapılan 25 aday adaylığı başvurusu gücümüzün ve büyük bir aile olduğumuzun göstergesidir. Bu vesile ile buradan partimize aday adaylığı başvurusu yapan birbirinden değerli bütün kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Şimdi ise belirlenen adaylarımız ile yoğun bir tempo içine giriyoruz. Bildiğiniz gibi adaylarımız mevcut milletvekillerimiz Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün. Türkiye genelinde bütün illerde yeni adaylar gösterilmesine rağmen görev yaptıkları dönemlerde canla başla memleketimize ve milletimize hizmet etmiş olan milletvekillerimiz, üstün çalışmalarının karşılığında yeniden aday gösterilmiştir. Çalışmaları ile milletimizin gönlünde taht kuran milletvekillerimizin adaylığı memleketimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ercan Çimen de yaptığı konuşmada son yerel seçimlerde Türkiye dördüncüsü, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye üçüncüsü olan Gümüşhane'nin 7 Haziran seçimlerinde de bu başarıyı sürdüreceğini ve yeni bir destan yazacaklarını söyledi.

"İKTİDAR OLMAK DEĞİL KOALİSYON OLMAK İSTİYORLAR

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün de muhalefet partilerinin en büyük projelerinin AK Parti'yi iktidardan düşürerek, iktidar olmak değil koalisyon olmak olduğunu söyledi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin devletin lehine olan güzel işleri olduğunu, fakat devleti yönetmek gibi niyetinin hiçbir zaman olmadığını savunan Üstün, CHP'yi de seçim vaatleri üzerinden eleştirdi.

CHP'nin "Bana 4 yıl verin bu ülkeyi uçurayım" dediğini fakat "Uçurumdan uçurayım" demek istediğini kaydeden Üstün, "Bizim Merkez Bankasında biriktirdiğimiz para onun o vaatlerine 4 yıl değil 1,5 yıl gider. 1,5 yıl sonra 2002'de ki gibi Avrupa Birliği'nin, IMF'nin kapısında olur, para dileniriz. Dünyaya hükmedecek projelerle ilgili onları yeniden gözden geçireceğiz, 3. havaalanı, tüneller, 3. köprü buna benzer projeleri de tekrar değerlendireceğiz, durduracağız, iş yapmayacağız engelleyeceğiz ve olan parayı çarçur edeceğiz diyen bir ana muhalefet partisi var" dedi.

"GÜMÜŞHANE İÇİN HEP BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ"

Nüfus oranına göre AK Parti dönemi iktidarlarında en fazla yatırımı alan ilin milletvekilleri olarak Ankara'da Gümüşhane için hep birlikte hareket ettiklerini vurgulayan Üstün, "Önümüzde ki dönemde aynı aşk ve şevkle yapılacak bütün yatırımların takipçisi olacağız. Gümüşhaneliyi temsil etmek kolay değil. Tertemiz gideceksin tertemiz geleceksin. Gümüşhaneli gibi gidip Gümüşhaneli gibi geleceksin. Hatalarımız, eksiklerimiz, yapamadıklarımız vardır ama Gümüşhane'yi mahcup edecek hiçbir hareket içerisinde olmadım. Önümüzdeki dönemde Allah izin verirse yine olmayacağız. Ben hepinizin dualarını bekliyorum. Memleketimizin geleceği için, birlik ve beraberlik için, 2023'lere daha güçlü gitmemiz için güçlü bir hükümetin tekrar devam etmesi lazım" diye konuştu.

"BİR SONRAKİ DÖNEMDE BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NU GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLİ YAPMAYA VAR MISINIZ?"

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın ise konuşmasında Başbakan Davutoğlu'nun "Bu seçimde Konya'yı hangi il geçerse, ben o ilden milletvekili adayı olacağım" sözüne atıfta bulunarak, "Bir sonraki dönemde Başbakan Davutoğlu'nu Gümüşhane'den aday yapmaya var mısınız?" çağrısında bulundu.

Hedeflerinin 7 Haziran seçimlerinde Türkiye birincisi olmak olduğunu vurgulayan Aydın, "Milletvekilliğinden daha önemli olan, millete ve memlekete hizmet etmektir. O nedenle milletvekili seçmeyeceksiniz, iktidar seçeceksiniz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kalabalık bir heyetle yürüyüş gerçekleştirerek vatandaşlara çiçek takdim eden AK Parti adayları ve teşkilat mensupları, Atatürk Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Hasanbey Caddesinden Zafer Meydanına kadar gelerek buradaki halk pazarını ziyaret ettikten sonra da İl Başkanlığı binası önünde programı tamamladı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemalettin Aydın Feramuz Üstün Gümüşhane Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title