Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Turan Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Terörizmle savaştığını iddia edenler, terör örgütü liderlerine bu şekilde sahip çıkamazlar." dedi.

Turan, Memur-Sen Çanakkale İl Temsilciliğini ziyaretinde, sendika üyelerine Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine karşı gösterdikleri direnişe teşekkür etti.

Sendikaların daha ilk dakikadan itibaren meydanlara çıkarak vatandaşlara çağrıda bulunduğunu hatırlatan Turan, "Sendikalarımız demokrasinin yanında durdular. Daha evvel 28 Şubat'ta darbecilerin yanında durmuş sendikalara büyük bir ders vererek milli iradeden yana tutum sergilediler." diye konuştu.

Turan, FETÖ'nün devlete sızmasının yanında sivil toplum alanını da boş bırakmadığını belirterek, "FETÖ, milli iradeden yana saf tutan sendikalara da sızmaya çalıştı. Burayı kendi çıkarları için kullanmaya başladılar. Ancak vatanperver sendikalarımız buna izin vermedi. Ancak ondan sonradır ki kendi sendikalarını kurdular." ifadelerini kullandı.

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in Türkiye'ye iadesi konusuna da değinen Turan, şöyle konuştu:

"Nasıl ki Fransa'da bir DAEŞ lideri kendisine tahsis edilen büyük bir çiftlikte hayatını sürdüremeyecekse, aynı şekilde ABD'de de bir terör örgütü lideri böyle korunaklı bir yerde yaşayamaz. Terörizmle savaştığını iddia edenler, terör örgütü liderlerine bu şekilde sahip çıkamazlar. Terörün iyisi, kötüsü yoktur. Yüzlerce insanımızı bombalayarak şehit eden bir terör örgütü liderine sahip çıkmayı Türkiye kamuoyuna nasıl anlatacaklar?"

Kaynak: AA / Güncel

Bülent Turan Çanakkale Memur Sen AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü?
title