Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Turan Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Çanakkalemizde tatil ve bayram zamanlarında muazzam bir feribot kuyruğu olduğunu hepimiz görüyoruz.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Çanakkalemizde tatil ve bayram zamanlarında muazzam bir feribot kuyruğu olduğunu hepimiz görüyoruz. Hatta zaman zaman gerginliklere, sıkıntılara, kazalara sebebiyet verdiğini de görüyoruz. Yine bugün arefe günündeyiz. Görüyoruz ki muazzam bir trafik var, muazzam bir yoğunluk var. Çanakkale Boğazı için köprü ihtiyaçtır." dedi.

Çanakkale'nin Küçükkuyu beldesinde, parti teşkilatının verdiği iftara katılan Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yol olmayan yerde hiçbir şekilde sağlık, eğitim ve diğer altyapı hizmetlerinin olamayacağını söyledi.

Bülent Turan, Çanakkale'de ulaşımla ilgili çok büyük adımlar atıldığını ifade ederek, "Çanakkale bölgesi içindeki tüm yerleri duble yollarla çevirmeye gayret ediyoruz. Ancak hepimizin bildiği gibi Küçükkuyu-Ayvacık hattı üzerinde hepimizi üzen, sık sık yaralanmalara, hatta ölümlere sebebiyet veren çok virajlı yollarımız vardı. Dün itibarıyla Küçükkuyu tünellerinin inşaatına başladık. Ümit ediyorum bir aksilik olmazsa çok kısa süre içerisinde hızlıca bu projeyi bitirip, İstanbul'dan İzmir'e inen hattın çok daha verimli olması için tünellerimizin hayata geçmesini ümit ediyoruz." diye konuştu.

Turan, en son Osmangazi Köprüsü'nü hizmete açtıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Çanakkalemiz de tatil ve bayram zamanlarında muazzam bir feribot kuyruğu olduğunu hepimiz görüyoruz. Hatta zaman zaman gerginliklere, sıkıntılara, kazalara sebebiyet verdiğini de görüyoruz. Yine bugün arefe günündeyiz. Görüyoruz ki muazzam bir trafik var, muazzam bir yoğunluk var. Artık Çanakkale Boğazı için köprü ihtiyaçtır. Aldığımız bilgilere göre Osmangazi Köprüsü'nden sonra bu işin hayata geçeceği yönündeydi. Artık bundan sonra hükümetimizin gündeminde Çanakkale Köprüsü var."

Kaynak: AA / Politika

Bülent Turan Osmangazi Küçükkuyu AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title