Haberler

AK Parti Giresun Milletvekili Sönmez Açıklaması

AK Parti Giresun Milletvekili Hacı Hasan Sönmez, "Giresun için hep büyük düşündük ve mega projeleri hayata geçirmek için çalıştık" dedi.

AK Parti Giresun Milletvekili Hacı Hasan Sönmez, "Giresun için hep büyük düşündük ve mega projeleri hayata geçirmek için çalıştık" dedi.

Sönmez, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, 12 Haziran'da yapılacak milletvekili seçimlerinde aday listesinde adının bulunmadığını, ancak var gücüyle partisi için bundan sonra da çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Birçok önemli projenin hayata geçirilmesi için çalıştıklarını ifade eden Sönmez, "Giresun için hep büyük düşündük ve mega projeleri hayata geçirmek için çalıştık. Çalışmalarımızda istihdamın artırılması ve insan sağlığını ön planda tuttuk. Bu kapsamdaki çöp depolama tesisinin kurulması için oluşturulan altyapı ve Doğu Karadeniz Turizm Master Projesi kent için önemli projelerdir" dedi.

Sönmez, en büyük eksikliklerinin çok çalışmaktan dolayı yaptıkları hizmetleri yeteri kadar anlatamamak olduğunu anlatarak, şunları söyledi:

"Zamanımızı çalışmakla, üretmekle değerlendirdik, ürettiklerimizi anlatmaya vakit bulamadık. Yinede bu hiç önemli değil biz halkımızın yararına olan ne varsa yapmaya çalıştık önemli olan budur. Halkımız da bunun takdirini zaten yapacaktır. Biz fark etmesek de sağlığımızı tehdit eden birçok unsur vardır. Bunlardan birisi de açıkta bulunan çöplerdir. Toplum sağlığını tehdit eden çöp sorunu katı atık bertaraf tesisi ile çözüme kavuşturuyoruz. Şehrin bir diğer sorunu olan istihdam konusunda da çalışmalar yürütüyoruz. Doğu Karadeniz Turizm Master Projesi ile bölgede binlerce insan iş sahibi olacağını düşünüyoruz. "

- GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title