Haberler

AK Parti Giresun İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Giresun Milletvekili Geldi: "Mevcut şehir stadyumunun devriyle ilgili protokol imzalandı.

AK Parti Giresun İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, burada yaptığı konuşmada, Manisa'nın Soma ilçesindeki faciada hayatını kaybeden 301 işçiye Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diledi.

Milletin, 30 Mart 2014'te AK Parti'nin hamlelerini devam ettirmesi ve 2023 hedeflerinin gerçekleştirilmesine yeniden yetki veren çok güçlü destek kararını ortaya koyduğunu belirten Geldi, milletin verdiği desteği unutmadan milleti geleceğe taşıyacaklarını söyledi.

Geldi, Giresun'u da daha ileriye taşımak için adım attıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Giresun merkezdeki yatırımlar devam ediyor, yatırım yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Mevcut şehir stadyumunun devriyle ilgili protokol imzalandı. Çotanak Arena Stadının yapımı başlıyor. Stadyum 170 dönüm civarında bir alana inşa edilecek. Bu alanda stadyumun yanı sıra yüzme havuzu ve kapalı spor salonu da olacak. Çotanak Arena Stadı, SEKA arazisindeki eski tomruk deposu denilen yere inşa edilecek"

Toplantıya, AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, İl Başkanı Hasan Aydın, Merkez İlçe Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, belediye başkanları ve partililer katıldı. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Geldi Ak Parti Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title