Haberler

AK Parti Genel Sekreteri İpek, Dünya Şampiyonu Akgül'ü Kabul Etti

Güncelleme:

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, serbest stil 125 kiloda dünya şampiyonu olan Taha Akgül ile antrenörü Abdullah Çakmar'a altın hediye etti.

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, serbest stil 125 kiloda dünya şampiyonu olan Taha Akgül ile antrenörü Abdullah Çakmar'a altın hediye etti.

Haluk İpek, şampiyon güreşçi ve beraberindekileri, AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti.

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'teki Dünya Şampiyonası'nda serbest stil 125 kiloda altın madalya kazanan Akgül'ü tebrik eden İpek, "Seni izlerken büyük keyif aldık. Bizi gururlandırdığın için Türk halkı adına bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

Akgül'den şampiyona ile ilgili bilgi alan İpek, milli güreşçinin sakatlığından bahsetmesi üzerine, "Sağlığına çok dikkat et. İnşallah spor yaşamını uzun süre sakatlanmadan devam ettirebilirsin. Henüz çok gençsin ama uzun vadede sağlığını koruman çok önemli. Kontrollerini ihmal etme ve doktorların söylediklerini uygula. Ameliyat olsan bile genç olduğun için çabuk iyileşirsin" diye konuştu.

Taha Akgül de şampiyonadaki iki maça ağrı kesici alıp çıktığını hatırlatarak, şunları söyledi:

"Dönüşte MR çektirdim. Dış yan bağlarım kopmuş. Ameliyat olmam gerekiyor ama olursam 2-3 ay antrenman yapamayabilirim. Bu da benim geri kalmama neden olur. Ben ameliyatı geciktirmek istiyorum. Doktorlarımla iletişim içindeyiz. Onlar ne derse, o olacak."

Antrenör Çakmar ise Milli Takım olarak Dünya Şampiyonası'nda 40 yıl aradan sonra ilk kez 4 madalya aldıklarını ve 3. sırada yer aldıklarını dile getirdi.

Haluk İpek, sohbetin ardından Akgül ile antrenörü Çakmar'a altın hediye etti. Akgül ise İpek'e, şampiyonanın anısına milli takım forması takdim etti.

Kabule, Amatör Sporcular ve Spor Adamları Derneği Başkanı Ensar Kurt, Başkan Yardımcısı Coşkun Akyol, eski milli güreşçiler Mehmet Turkaya ile Ramazan Demir ve AK Parti Yenimahalle Belediye Meclisi Üyesi Durbeyi Akdoğan da katıldı.

Kaynak: AA / Spor

Haluk İpek Taha Akgül Özbekistan Ak Parti Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title